Tehnički kutak > Napravi sam
Kako otežati rolnice za variomat
dario007:
Nesto ti je u debalansu ili sam variomat ne valja,ako tako brzo trosi rolice.
Druga stvar ovo kako si otezao rolice nije idealno jer na taj nacin se rolica ne okrece kako bi trebala,probaj ju zalaufati na stolu pa ces vidjeti.
Trebao si bocno uci sa navojima.Radio sam tako na BB rolicama 20x17 i sa 9.5gr ih otezao na 14gr,loctite i nikam ne mrda.
santander branch near me
gavranpero:
Da, kontam na šta misliš, ali nisam siguran da ima puno uticaja, jer je dosta mali radijus kretanja. Vidjeću za sedam dana kako se troše. Nemam ureznicu M7 za bočne navoje, a to bi bilo jednostavnije i bolje.
dario007:
Prosiris rupe i napravis m8,duzina od 17mm ti je nekih 5gr na m8.Napravis koliko ti treba i polijepis,a navojem ne odes do kraja da mozes stegnut u rolici.
gavranpero:
--- Citat: tdj595 - 30 Srpanj, 2019, 22:40:49 ---Cekaj pa kako mislis da se potrose tako brzo? Jesi mjerio i vidio da izgube na promjeru, ili dobiju bridove?
--- Kraj citata ---
Malossi i Polini dobiju brid nakon sedam dana. Ne troše se brzo, samo nemam iste obrtaje.
PchelaUbica:
--- Citat: gavranpero - 30 Srpanj, 2019, 23:05:09 ---
--- Citat: tdj595 - 30 Srpanj, 2019, 22:40:49 ---Cekaj pa kako mislis da se potrose tako brzo? Jesi mjerio i vidio da izgube na promjeru, ili dobiju bridove?
--- Kraj citata ---
Malossi i Polini dobiju brid nakon sedam dana. Ne troše se brzo, samo nemam iste obrtaje.
--- Kraj citata ---
Jbt uslikam ti polini rolice koje su sad na racingu preko 3000 km. Samo slova nestala. Nist drugo
Al vozim ih u polini variomatu. Mozda je do toga :P
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju