Ostalo > Razne offtopic teme :)

Zasto se svi voze i gmižu po LIJEVOJ prometnoj traci

<< < (2/9) > >>

Corector:
Zaboravio sam vam reci za autocestu, kad sam se vracao, na onim elektronickim obavjestajnim.displyima prek autoceste jasno je pisalo MOLIMO DA KORISTITE LIJEVU PROMETNU TRAKU ISKLJUCIVO ZA PRETICANJE.

Stari moj samo kipim i trpim, znaci klonim se takvih cesta i vozim se po zabitima i zaboravljenim cestama, zatim strajkam da se uopce ne vozim.
I moram si kupit one rukavice s tvrdim protektorima jer su mi ove cross popucale i nemaju nikakvu zastitu.

zemo323:

--- Citat: Corector - 29 Srpanj, 2019, 13:55:31 ---i roki ti se ukljuci na full prazni aveniju s 2 trake, s desna, direkt dijagonalno u lijevu do kraja

--- Kraj citata ---

Ovo radi jako puno vozača. Često kod save na onom raskrizju gdje autobusi izlaze na selsku pa idu preko mosta u novi zagreb. Ekipa uredno čeka da se stvori situacija ili da ih netko propusti kako bi se mogli direkt uključiti u srednju ili skroz lijevu traku. Ne kužim kakav je problem stati odmah u desnu, izbacit žmigavac i prestrojit se u lijevu

Corector:
E da, i nikad vise predmeta na cesti koji su ispali i vozila, knauf ploce, stiropor ploce, kartonske kutije od 10 kvadrata, kante jupola, zapakirana posteljina za bracni krevet (to sam si uzeo), rukavice, cizmA, sandalA, podnica ispod motora auta, lonac auspuha, prednji pomocni kotac od autoprikloice, to sam si uzeo za svoju, disk plocica na kijunsam naletio u zavoju pa mi je otkluzao prednjo kotac.... jebiga ne mogu se sjetit vise ali svako malo nesto... eee da, bog te jebi, kad sam bio vozac pocetnik, naletio sam na sklopkjeni lezaljku na mostu preko Save, presao sam preko nje i to je bio najjaci udarac s autom kojeg sam ikada dozivio, znaci kao da je auto pao s prvpg kata...
Neki dan ispalo par tona krastavaca cpvjeku iz kamioncica, preko zavoja (ukljucivanje u autocestu, prvo stanes, i onda skreces jedno 20m) u kojem su takve grabe i onaj naborani asfalt da bi izvrnuo formulu 1, dpdje mi da miniram taj dio ceste j#bo ik bog mater vec 20godina tako stoji.

mandzetne, remenje i gume, ratkape, to ne brojim jer je standard.

zvonkec92:
Mrale pazi scenu od malo prije, idemo ja i suhy prema intersparu na branimirovoj i neki baustelac na krovu kangoo-a fura jebenu aluminijsku lojtru koju je zavezo jednim jebenim paukom ( ona rastezljiva gumena spaga, to ja zovem pauk ) i umjesto da lik vozi 4 banke on odma sa semafora po gasu i na 8 banki mu vjetar baci lojtru s krova na cestu, on je bio u ljevoj traci ja u desnoj 20 metara iza, a suhi malo ispred mene i on je uspio izbjec lojtru a ja zabremzao da su oba kotaca zablokirala skoro se ubio i samo pod zadnji kotac mi podletila lojtra. Stali oboje gledamo stali i ljudi iza a ujedno uz to kaj sam se mogo rasipat na toj lojtri mogo me i pasat pregazit koji mi je bio na guzici. Sad mi je zao kaj sam samo produzio dalje trebo sam liku uzet najmanje 200kn za dusevne boli. U trenutku dok je jos lotra letila sa krova auta i dok nije ni dotaknula cestu vec sam zamislio scenu kak se spotaknem na to g#vn% i odletim u kontra smjer pod auto. Pas mater trebo sam mu uzet sve pare iz novcanika  :angry7:

Corector:
Auuuuuuu, bolje da nisam otvarao ovu temu. Velim, extremno sam tolerantan, ali doslo je vrijeme da se upali ne crveni, nego ljubicasti alarm, vidim da je postalo jebacki opasno , jer extremno se povecao broj automobila, a to ti znaci da u prosjeku svake pola sekunde zivot u extremnoj opasnosti.

Neki dan sam si pokupio tog pauka, eto sad si me podsjetio.

Ja sam ZA da svi potpisemu peticu na 45kmh za SVA VOZILA, ionako je prosjek brzine u gradu jedva 30kmh ako se po noci ganjacis. Po mogucnosti da krenu ugradjivati purejete od 50ccm u Audije A6, u kamione, i neka sano dodaju paljenje na kurblu. Makar ni to nece trebat s prstenom jer nema struganja remena od bendix, s garancijom.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju