Ostalo > Razne offtopic teme :)

Zasto se svi voze i gmižu po LIJEVOJ prometnoj traci

<< < (3/9) > >>

dario007:
Sta niste lojtru uzeli?

matija84m:
A na autoputu je tek uzas. Isao sam sad u subotu na more i opalim od bosiljeva za rijeku autoputom. Kako na vecinom imas tri trake svi se voze u srednjoj sa 80km/h i u ljevoj sa 100km/h a desna je prazna. To je kao za kamijone kojih nena naravno ili se voze brze od srednje trake naravno. Tako da sam valjda jedini koristil desnu traku za spora vozila i furil 160+km/h nesmetano :frajer:

rs50e9:
yep stanje je alarmantno
prosjek mi je cca u 4mj/10.000km u autu natucem....svega se nagledam. al definitvno kenjaju svi u ljevoj traci, na autoputu se uredno ne zele maknut
slovenci to fino kaznjavaju pa sto vise ides prema austriji, ljeva traka prazna....e prazna.
jos jedna opaska zimi u zgb je puno uberovca. to je show sta oni rade na cesti i di se parkiraju i zaustavljaju, ste primjetili kak je fino vec od 1.6 jer odu svi dole sljakat

Corector:
Svi se prave Englezi valjda.

E primjetio sam da nema taksista, bas se jebacki osjeti, ali evo sad je novi trend aktualan.

Od taksista samo ti uberovci rade probleme, tj. neprofesionalnost dolazi do izrazaja jer je tu i hrpa napaljenih kretena koji jedva cekaju da nesto pojebu.

Scooterist_#1:
Potpis na sve.. Na cesti (ZG) sam svaki dan i mogo bi napisat knjigu o prometnoj kulturi.. Posebno o uber i bolt sljamu. To su 'vozaci' koji misle da ak rade KAO taksisti sto uopce nisu, mogu sve na cesti. Raj na zemlji odkad ih je pola otislo dolje.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju