Tehnički kutak > Garaža

ST 200

<< < (15/19) > >>

matija84m:
Cek kaj ne mislis retrovizore imat? :dontknow:

Duje022:
Ja neman isto nista samo san od vizira velikog uvida dvi imbus vide u ove gornje prve rupe sto se na volan uvidavaju i plastika ima kopce i one dvi vide doli, a tako stoji vec par mjeseci i nema problema pa eto ako ti pomaze sto  :headbang:

tdj595:

--- Citat: matija84m - 05 Studeni, 2019, 19:34:01 ---Cek kaj ne mislis retrovizore imat? :dontknow:

--- Kraj citata ---

Trebala bi se takvima vozacka oduzet trajno...

matija84m:

--- Citat: tdj595 - 05 Studeni, 2019, 20:30:14 ---
--- Citat: matija84m - 05 Studeni, 2019, 19:34:01 ---Cek kaj ne mislis retrovizore imat? :dontknow:

--- Kraj citata ---

Trebala bi se takvima vozacka oduzet trajno...

--- Kraj citata ---

Me ni osobno ne smeta to sto neko vozi bez retrovizora.
Meni je jako tesko pratit promet bez retrovizora. Jer sa kacigom na glavi je to jako veliki fizicki napor okretat se stalno. A da ne govorimo o tome da je opasno bas za tebe koji si na skuteru i najvise si izlozem ozljedama ako dode do bilo kakvog kontakta. Mislim da najvise sebe izlazes opasnosti tako da ko voli nek izvoli. Nemam nista protiv toga.

tdj595:
Ne bi reko, takvi se ponasaju ko da su sami na cesti... nek ga ides zaobici s lijeve strane i odjednom se pomakne u lijevu stranu trake jer ne moze pratit sta se dogadja iza njega. Meni se dogodilo tocno to par puta jer zivim u gradu gdje svi voze skutere i ima jako puno takvih idiota. I isto tako ti se takav naglo prestroji jer te ne vidi pa moras naglo kocit i izbjegavat.
A oni su ipak najbolji vozaci na cesti

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju