Tehnički kutak > Garaža
ST 200
gp1:
evo ja konacno nasao i uzeo skuter. od svih mogucih derbia dosla runnerica st 200. 2011.god, 13600km, mallosi variomat 2000, prvi vlasnik. skuter je u super stanju, danas cemo detaljno pranje obavit, treba mu. ima naravno par sitnica za rijesit ali nista strasno. jedino mi je prvo paljenje malo teze, morat cu malo vidjet o cemu se radi kad ulovim vremena. htio bi top neki stavit, cisto da me se cuje da me netko nebi pokupio, imate kakvu preporuku?
planovi su sljedeci:
- top ili ti ga rezonanca
- drugi gripovi i rucke kocnica
- mallosi red sponge
to je to ubiti, ovu godinu se samo vozim, jos imam cca 3000tkm do servisa. covjek se svakih 3000km servis radio. jos jedno pitanje. dali postoji neka stranica za skutere sa aftermarket dijelovima ili preko ebaya ili alliexpressa narucujete?
Tomi_ZG:
Super izgleda,spuh stavi neki provjereni,nikakve kucelje,deakove i sl. g#vn#rije od kojih će ti izgorit ventili,vidim da baš nisi upućen u to,mada bi sa bilo kojim spuhom trebalo malo s diznom ić gore,jer i s leovinčetom je bilo izgorenih ventila
dacerovs:
Cok te zeza kod prvog paljenja
Sent from my iPhone using Tapatalk
Corector:
Lijep Runner, kolko kesa? Vjerujem da si mogao uzet Nexa,al ovo je prica za sebe
dario007:
Kakvi su ovo utezi volana,jel to serijski ili?
Svidja mi se skut,da se mene pita nebi nikakav auspuh stavljao jer bzvz probija usi.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju