Tehnički kutak > Garaža
ST 200
gp1:
ja dosad nisam imao nista sa 9 rolina. prije 10 godina sam imao derbi sa malossi 2000 i sad gileru. a treba probat. ja sam mislio stavit neku drugi variomat pa sam odustao od toga
Duje022:
Ma ja sam imo na starijem vxr malossiev al odlucio je radilicu sjebat i znam jos par deckiju sto im se isto desilo i nebi ga vise na motor iako kazu da daje bolje performanse od polinia
RunnerSukosan:
Normalno da ti se raspada kad svi kupujete polovne prastare multivare ili su vam radilice u banani... Ja multivar imam vec 8kkm i nista se nije sjebalo, na sc 250 isto stavio i ko beba je sve..
9 naspram 6 rolica je bolji jer ima veci izbor rolica
Duje022:
Bio je na motoru kad sam ga uzeo tako da nez njegovu povjest iskreno al eto to neko lose iskustvo pa me vise zanima polini trenutno, ali ne kazem dae los il nesto nego eto ja iman to neko svoje misljenje dok svak ima neko svoje iskustvo i misljenje :happy8:
dacerovs:
Multic lomi zube na Leaderu. Ja sam ga davno imao na X9 200 Evo i nakon 16tkm sa Multicem su odjebali zubi. Klizaci uredno mijenjani dva puta u 16 soma km i rolice isto tako, bolcna nije imala nista lufta.
Btw, Malossi daje bolje performanse od Polinija, ima jaci udarac na startu i brzi odaziv na gas.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju