Tehnički kutak > Garaža

ST 200

<< < (7/19) > >>

dacerovs:

--- Citat: gp1 - 24 Listopad, 2019, 08:34:49 ---
--- Citat: dacerovs - 23 Listopad, 2019, 22:30:55 ---Zvuk klaparanja remena, jesi promijenio ublazivac remena??

Sent from my iPhone using Tapatalk

--- Kraj citata ---

e to jedino nisam. cak sam mislio ocu necu i na kraju nisam. to toga moze bit?

--- Kraj citata ---
Provjereno moze!

Sent from my iPhone using Tapatalk

gp1:
evo, upravo dir odraden. promijenio sam tu remenicu i stavio malossi filter zraka. isao mali dir, identicno mi ide ko prije, krajnja brzina je ista, barem uzbrdo. ima jedno brdo di uvijek mjerim, mrvicu sam razocaran, mislio sam da ce barembit mrvicu brzi. stavio sam zute sustice, mozda sam trebao bijele. sta se buke oko motora tice, s novom remenicom je svedena na minimum. hvala na savjetima  :headbang: sutra cu par slika okinut kad ju operem

gp1:
trenutni setup mi je 14 grama roline na malossi vraiomatu, bijela susta i zute sustice, malossi red sponge i leovnice sbk. zakljucak svega: uopce nisam zadovoljan. mi mozete dat savjet sta napraviti? uopce se nekako ne vrti. danas sam napravio malo veci dir i sporiji je za cca 5km/h ako ne i bolje nego prije. dali mozda stavit bijele sustice na kvacilo? ili lakse roline? ili i jedno i drugo. uzbrdo mi uopce nema vise ko prije odaziv, a to mi najbitnije

evo okinuo jednu sliku

M.A.S 82:
Ja sam dobio sa Hi-Speed Polinijem vario 9,2gr rolice i sa LV 4 road se nije motor htio preko 7K vrtiti..
Nakon 4 seta rolica i 100Eur manje u depu konacno ide kako treba..

gp1:
ni meni nece preko 7. 9.2 grama? meni su sad 14 i to su original. ma neznam. sad dali ce se vrtit bolje ako stavim lakse roline i mekse sustice

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju