Tehnički kutak > Garaža

ST 200

<< < (4/19) > >>

ljubo46:
Ne treba ti nikakvi drecavi zvuk "sporckog" auspuha :toothy12:
Ako hoces zvuk kupi motor uskoro...a skuter vozi kao skuter :icon_thumright:

gp1:

--- Citat: ljubo46 - 24 Srpanj, 2019, 20:32:50 ---Ne treba ti nikakvi drecavi zvuk "sporckog" auspuha :toothy12:
Ako hoces zvuk kupi motor uskoro...a skuter vozi kao skuter :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

imao sam zx6r 07 dvije godine, ali sam ga prodao jer se nisam previse vozio, treba mi nesto za lokalno

a za retrovizore, svatko ima svoj ukus. ja originalne nemogu smislit nikako

gp1:
svasta nesto se izdesavalo dok nisam pisao. nakon gledanja svih mogucih variomata odlucio sam ostat na malossi 2000, cekam roline 14 grama i klizace za promijenit, bas za malossi 2000. promijenit cu i opruge kvacila. centralnu cu stavit bijelu, a na kvacilo bas sam uzeo onaj set sa bijelim, zutim i crvenim federima. mislim da cu zute stavit posto su srednje tvrdoce. leovince sbk cekam. i moram rijesit problem jedan, nakon sta drzim pun gas cca 10 sekundi gilera se krene gusit i usporavat, pustim gas, opet ga dam i sve normalno iducih 10 sekundi. ako znate mozda do cega, bio bih zahvalan na pomoci. slike stavljam kad sve namontiram

dacerovs:
Pumpa goriva ili za pocetak ocisti karburator te provjeri prirubnicu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

gp1:
provjerit cu sve oko karburatora i dovoda goriva. provjerio sam i membranu ali mi djeluje ok. je moguce da previse benzina dobiva? jer mi dosta pucketa iz auspuha kad idem nizbrdo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju