Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Peza kao zgewindani Lamborgini
To je cok... Normalna pojava kada je vani vruce.
cao prijatelji... imam problem na mojem skuteru... Dakle iz cista mira "vergla nece da upali" Danas sam bas imao hitan posao, ja da upalim nema trika... pomislih na kompresiju medjutim ona je top... ja skidoh svjecicu, nema varnice, stavih da vidim da li kabal ima struje nema ni on, dakle problem je struja, ali sad kako da ustanovim sta je tacan kvar? Pomagajte braco
Na kinezima cdi rikne pretezno..
Citat: vclic - 08 Listopad, 2019, 19:05:00cao prijatelji... imam problem na mojem skuteru... Dakle iz cista mira "vergla nece da upali" Danas sam bas imao hitan posao, ja da upalim nema trika... pomislih na kompresiju medjutim ona je top... ja skidoh svjecicu, nema varnice, stavih da vidim da li kabal ima struje nema ni on, dakle problem je struja, ali sad kako da ustanovim sta je tacan kvar? Pomagajte braco Ajd vidi da ti se masa nije odspojila. I pregledaj sve kontakte
Citat: aragonY - 08 Listopad, 2019, 19:15:48Na kinezima cdi rikne pretezno..kako da provjerim da li je on?
Citat: vclic - 08 Listopad, 2019, 20:24:32Citat: aragonY - 08 Listopad, 2019, 19:15:48Na kinezima cdi rikne pretezno..kako da provjerim da li je on?Tako da ga zamjenis pa vidis dal pali, mozda ti bobina riknula
Jbt kljuc pali na kurblu i dopeljaj se sim.Cekam te u Sparti
Ero ti osiguraca jednog jedinog na prvoj slici u plastici bijeloj.Nema drugog. Ali ako skuter anlasuje nije do osiguraca, kupi cdi i probaj nemoj bezveze odugovlaciti.