Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Majesty 400 - Visočanstvo

<< < (3/6) > >>

dario007:
Respect za testiranje i prezentaciju,zanimljivo za citati. :icon_thumright:

Ja takodjer mjerim sa tim drag racerom i nemam pojma jel tocno,ali sa istim setupom pretezno imam iste brojke,sve u 0.5s,pa mi je dobro za usporedbu i testiranje.

du_vlaho:
Danas pao mali đir... ovo je mačji kašalj za ovu mašinu... ali ajd da se pohvalim  :headbang:

Prvo lagani đir od Čilipa do pekare u Orašcu... cca 35tak km :

Potom još 30tak km do vjetroelektrane Rudine :

Iza tog sam išao gledati svako naselje koje sam usputno vidio... došao do nečeg što je bilo predrenesansna crkva...  :

I tako cik-cak po selima pa stigao do spomenika braniteljima iznad Bistrine... nabio i tu 100tinjak km

Potom do stona, cca 15tak km

Iza toga pravac Čilipi pumpa, pranje i u garažu, cca 75km  :icon_biggrin:

Prijenos uštiman savršeno. Taman za cruising na vrh gasa, a taman za dinamičnu vožnju ako se gas odvrne. Potrošnju nisam mjerio, ali vidim da bi mogao preći 300km do paljenja rezerve, što je oko nekih 4L. U potrazi sam za bočnim kuferima  :icon_thumright:

balki:
Cista uzivancija :icon_thumright:
Jel vas zeza Drag Racer kad stanete? Meni redovno gubi satelite. (Skuzio sam da je do vibracija tj u voznji je sve OK ali ako stanem i mob se treska sateliti padnu na 0%. Znaci ima bug da aplikacija kod stajanja u mjestu prati accelerometar senzor ili giro senzor vjerojatno radi triganja "starta" i iz nekog razloga dropa gps% bez obzira sto je pokrivenost maximalna- probano sa GPSTest aplikacijom)

Nordistra:
Lijepo očuvan skuter...i ja sam vlasnik istog ..2010. godište...dosta sam uložio u njega..variomat, Akrapović, diskovi itd...ali se isplati...potrošnja 4.5 litara...

Kiki031:
Majesty mi se nikako ne sviđa - u tuđoj garaži.  ;D :icon_biggrin:  Prekrasan skuter, u svim smislovima, i ja sam ga gledao na njuški, ali mi je bio preskup. Uživaj  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju