Tehnički kutak > Tuning skutera

gp1 povecanje snage

<< < (6/8) > >>

Duje022:
Hahaha ma znam ja sve o tom motoru i znam decka dobri smo si tako da ono i da sve sto govori istina je posto sam ja osobno staru masinu njegovu skinuo i stavio na runnera

gp1:
a onda super  :icon_biggrin: jer najbolji je na njuskalu. ovo ostalo je sve razvaljeno

dario007:
Sad ispada da je ovaj sa mjenjanom masinom i kemijama te lakiran bolji od ovog sta sam ti poslao?

Zbog cega si odustao?Ja sam vidio taj skuter jednom u zivo i tada je bio u jako dobrom stanju...

gp1:
odustao sam zato jer u svakoga koga bi uzeo bi morao ulozit dosta love da bude kako treba. inace sve sta imam je mint stanje (ne hvalim se) i jako pazim na stvari. odustao sam od svih sa njuskala jer niti jedan nije u dobrom stanju. svima su plastike u banani, svi su pozuljani, na ovom crnog od tvog frenda se dize boja sa felgi. a opet su svi 2006 godiste

aragonY:
Zasto je problem malo si dati truda i srediti te neke sitnice koje ti smetaju i onda imas mint stanje?
Ti trazis novog a polovnog koliko ja vidim  :dontknow: mislim ono zaboli me, al daj malo razmisli..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju