Tehnički kutak > Tuning skutera

gp1 povecanje snage

<< < (5/8) > >>

gp1:
imao derbi racing 50, i 250 mi je onda bio san snova. tad ih je bilo po njuskalu ali nije bilo love. sad kad imam love jer sam prodao ninju nema niti jednog derbia normalnog  :( a htio bi bas njega jer su tako rijetki, a relano, skuteric je pojava i dan danas samo da je u ok stanju

dario007:
Trenutno nije u nijednom oglasu,ali na prodaju je.Ako ti se dopada saljem ti broj.

Bullitt:

--- Citat: Tomi_ZG - 08 Srpanj, 2019, 13:08:06 ---
--- Citat: gp1 - 05 Srpanj, 2019, 16:59:09 ---navodno da je dobro stavit variomat i malo se poigrat oko rolina sustica i susti, i auspuh neki

--- Kraj citata ---
Nikaj od toga nije povećanje snage kak naslov teme kaže,za povećanje snage prvo daj glavu na obradu,kupi malossi veće ventile,malossi bregastu(ili uzmi gotovu malossi glavu - cca 5000kn),ak je karb onda uzmi 35 karb,ak je i.e. onda power commander,na kraju svega uzmi spuh al nekaj provjereno tipa LV ili akrap,jer drugo je zak**ra*,i imat ćeš fino povećanje snage

--- Kraj citata ---

Iz vremena dok sam vozio 4T 250 ccm pucale su me ideje o povećanju snage, ali to košta i košta....

Na kraju sam vozio na Malossi variomatu i Leo Vince ispuhu.

Rezime je da je Malossi variomat smeće za 250ccm, svako 3-4 t km jede valjke i izdržao je 13-14k km. Na Leo Vinceu se raspala grafitna piksna na auspuhu. I obavezno stavi Malossi Lambda Emulator da bi sačuvao Aftermarket auspuh.

Raspitivao sam se i najbolja kombinacija je Malossi V4, kit i glava, plus usis Beverly 350, ali to sve košta....

Uzmi Beva 350 i budi miran, skuter drži 130 putne brzine bez ikakvog problema. :icon_thumright:

Duje022:
Nie bas dio teme al evo prodao sam runnera i imam prililu kučit derbia sa 20tkm makina nikad kemijana ni nista samo uredan servia motor ima j costa vario i leo vince 4road auspuh samo je pituran na novo radi jako lose kvalitwte plastika oa ga je momak farbao.
Zanima me jel masine imaju neki vecih probl kako idu uglavnom posto mi motor treba za lito svaki dan 50/60km kako brzinu odrzava itd

gp1:

--- Citat: Duje022 - 11 Srpanj, 2019, 22:35:44 ---Nie bas dio teme al evo prodao sam runnera i imam prililu kučit derbia sa 20tkm makina nikad kemijana ni nista samo uredan servia motor ima j costa vario i leo vince 4road auspuh samo je pituran na novo radi jako lose kvalitwte plastika oa ga je momak farbao.
Zanima me jel masine imaju neki vecih probl kako idu uglavnom posto mi motor treba za lito svaki dan 50/60km kako brzinu odrzava itd

--- Kraj citata ---

zvao sam toga decka. izgleda najbolji na njuskalu. par stvari da ti recem. ima mallosi variomat sad gore, i drugi motor. isto od derbia 250 ali sa 20tkm, ali pukla mu je kilometar sajla pa ima otprilike 25tkm sad, nezna ni on sam. nema nikakve papire da je mijenjao motor, a kad sam ga pitao da mi da kontakt od covjeka od kojeg je kupio motor da pitam cisto iz znatizelje, prestao se javljat. ja mislim da pocinjem trazit gileru 200 jer derbia je nemoguce nac da je top

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju