Slini ulje iz crijeva od komoresora koje je prvo tvornicko, i danas vise niti jedno ne drzi kako spada.
Kod majstora u Petrusevcu to sve prolazi.
Uspio je i raskasapiti izolaciju kablova dok je micao dzek od pumpe
Samo zamjenski dijelovi bajo moj
Tko ti je stavio ovaj auto fiter? (Hint: ovako izgleda originalni tvornicki prva ugranja fillter, to i jest taj filter) ali njega treba izvaditi i treba staviti ZAMJENSKO koje traje 10 sekundi.
I za kraj remek djelo, opet me uspio iznenaditi. Nakon sto sam vidio varene pumpe na nemogucim mjestima... znaci lik je probio pumpu bog mater i lijepio je sa tekucim metalom i to u prostoru visokotlacnog pritiska.
Dzek se pod OBAVEZNO LOMI I TRGA jer to je zastitni znak.
Zakljucak, pumpa je unistena, fizicki sa necim primitivnijim od kamena. I sad dolazi na red da ja pojedem njegovo g#vn%, e pa nece moci, nego ce se ici reklamirati jer ja vise ne uskacem posto na taj nacin podrzavam tog g#vn#ra.
Nakon njega sam se nagkedao takvih unjstavacina, da ti ti dodje kao da ljudima mijenjas gume na felgama, a on slomi felgu, izbusi je, vari je nakon sto je slomi, ali na nacin da vise nikada ne mozes rastaviti, tj. skinuti gumu u ovom primjeru...
Ja bih bio najsretniji kad bi forumasi otisli na obradu oa da izbesu svoja iskustva
Ekstremnije price vjerojatno ne postoje, i svaki put isto:
- uzme ti pare iako zna da nece nista napraviti
- guras isti ili drugi dan skuter
- reklamiras
- guras isti ili drugi dan skuter
- reklamiras
- guras drugi ili treci dan skuter
... u najboljem slucaju par dana.
- dobivas brutalno unistene i prakticki nepovratno sjebane dijelove
- ostajes bez skutera u voznom stanju, i tu si vec otresao dosta kesa, pogotovo ako si nasjeo na pricu.
Znaci kralj, divim se tom caru. I nikom nista.
Edit:
Evo iznutra, frajer je razvalio dosjed i sjebao je ovu piksu, i namazao je i nju tekucim metalom i zatvorio je usisne rupe kroz koje prokazi gorivo. Hahahaha o j#bo ti isus mater megafusersku da ti j#bo.
Sreca pa ce covjek ici vratiti to g#vn% iskasaplj#bo koje mu je frajer uvalio.
Ja sam duboko uvjeren da kod njega tko donese karburatoe, on ga prvo stavi pod presu, i onda ga kamenom od kamen istuca, pa ga malo zalijepi tekucim metalom.
Dalje necu nista dirati jer je sjebao sve sto se moglo sjebat i ova hrpa smeca mu se vraca jer cu sad lijepo objasnit covjeku situaciju pa nek lijepi sebi tekucim metalom visokotlacne elemente na vozilu, i nek razvali dosjede pa ih ouni s tekucim metalom gdje slijepi sve zivo i nezivo u jednu cjelinu.
Kakav mudri megakrist, volio bi da mi to netko napravi pa da ga ispostujem s tim dijelom dok se ne unakazi kao sto ga je on sredio.
Sreca pa ovo nitko ne prati, ali doskocit ce se njemu sada na kulturan nacin, posto ce majstor imati zestoku obranu, ja cu biti na liniji uzivo, i na svaku poserotini ako iznese i pocme srati, ja cu mu dati overkill argument.
Ovo su legendarni kojo prolaze:
- ne znas upaliti skuter preko anlasera i zato ti svijecice izgaraju svakih 2km nakon sto sam ti prebacio purejeta na karbhrator s kineskil najjeftinijim mogucim karbom, i nikad mu nisam skinuo casicu
- normalno je da svijecice izgaraju, stavi ga u njuskalo (nakoj sto se dodje do kraja sa zenidbom)
I ova filozofija je jebeno opaka ako te nanjusi kao lak plijen:
- prvo ti ko fol popravi purejeta, nakon desetog neuspjesnog pokusaja, dok ti imas vise kilometara u nogama nego na satu nakon njega, predlaze ti mudru opciju da predjes na karb. Tu ti odradi takvo nevidjeno kaspaljenje i unjstenje dijelova sto realno jest i izgleda kao da ce se sve sto je pipnuo raspasti nakon 10meatar, sve visi, lamata, presavijeno samo sto ne pukne... karb kineski se samo stavi i jnda krene dimljenje ko lokomotiva i zaljevanje te crkavanje svijecica svakih par kilometara.
Tu se isto odradi obrada u koracima, s tim da se nekako motivira osobu nakon deset guranja, kako se to ipal nece desiti danas jer je 23:58h
U cijeloj toj zavrzlami, skuter je unisten, vrijednost popravka je nadmasila skuter i ladno se preporucuje da to ide u njuskalo.
Sta se desava s ljudima koji su to prosli? Oni jednostavno nestanu, ne zele vise niti sekundu posvetiti o skuterima jer su izgubili opako mnogo vremena.
Edit 2:
Likcina je stavio polovno crijevo s autootpada od Forda gdje tece benzin, vec se sada trusi i gnjecavo je, a to je vozilo staro barem 20god. Stavio je brze selne s istaknuti krakovima za pritiskanje zbog kojih se pumpa ne moze taviti u originalno mjesto, pa selne upiru od kadu (metal od plastiku) i iscupao je crijeva od kilera iz nosaca i zamaknuo ih jer pumpi sada smetaju s tim auto selnetinama.