Općenito > Retro-skuteri

Vespa GTS 250 i.e.

<< < (4/7) > >>

etetre:

--- Citat: r.e.! - 01 Siječanj, 2007, 09:51:15 ---

moj prijedlog: LX za grad, GTS za putovanja, PX i starija godišta nedjeljom i blagdanima  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

ahaaa, znaci do pontedere bumo  "veselim vlakićem" onda?  :jerk:  ...ja sam zadnji vagon, da se odmah dogovorimo..... :happy3:

r.e.!:

--- Citat: etetre - 02 Siječanj, 2007, 14:48:18 ---
--- Citat: r.e.! - 01 Siječanj, 2007, 09:51:15 ---

moj prijedlog: LX za grad, GTS za putovanja, PX i starija godišta nedjeljom i blagdanima  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

ahaaa, znaci do pontedere bumo  "veselim vlakićem" onda?  :jerk:  ...ja sam zadnji vagon, da se odmah dogovorimo..... :happy3:

--- Kraj citata ---

ma kakav veseli vlakić, to je samo klasifikacija modela :icon_biggrin:

@nte:

--- Citat: etetre - 02 Siječanj, 2007, 08:14:10 ---
--- Citat: @nte - 01 Siječanj, 2007, 13:18:09 ---etetre i filipe, koji vam je qurac da u tako sitne Novogodišnje sate tipkate po netu?!
umjesto da ločete nenormalne količine alkolja  :laughing7:

--- Kraj citata ---

pa mogu cugat i tipkat bez ikakvog beda.....jednostavno sam se sjetio svojih vespa prijatelja na tulumu, sta u tome ima lose......    :dontknow:

--- Kraj citata ---

ajd, baš lijepo od tebe!
ja sam ipak bio popio do 'iberlaufa'....dak da nisam imao šanse u borbi s tipkovnicom  :laughing7:

filiplatinovicz:
ja sam bio doma i pijuckao, a ujutro krenuo u muenchen...

r.e.!:

--- Citat: plavijelen - 30 Prosinac, 2006, 13:09:48 ---evo ja ti imam crvenu i oduševljen sam.
dizajn, lakoća upravljanja i performanse su odlične.
100-110 kmh drži bez problema tako da se s njom može stvarno na veće udaljenosti, 300km bez problema.
I opet svaka čast Vespi za ovaj proizvod.

--- Kraj citata ---

Za sada 90% da će u narednih 1-2 godine to biti moja slijedeća investicija :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju