Tehnički kutak > Injection
Purejet ide u dostavljacke vode
zvonkec92:
Mrale ima li taj smrad, g#vn#r, prevarant, đubre, peder, mamojeb ime i prezime da se napravi neka tema na forumu i stavi pod sticky da mu bar nekako probamo stati na kraj jer bilo kakav pojam kad se upise u google o servisiranju pumpe izbacit ce tu temu i ljudi ce vidjet ko je taj lik i sta radi zapravo
Oliverxxx:
Imao i ja iskustva s njim...sam mi se javio na oglas za jedan neispravan skuter prerađen na karb koji nisam imao vremena ni pogledati pa reko hajde kad si ti stručnjak i to imaš u malom prstu nek se riješi.Kad sam ostavio skuter na prvom razgovoru mi je bilo čudno i da neče biti ništa od toga...ali rekoh ajde da vidim šta če biti.Nakon dva-tri dana i nekoliko tel. razgovora vidio da sam bio u pravu, uzeo prikolicu,natovario Jeta i doma...
Naravno NISAM mu platio ni lipe jer ništa nije ni napravio.
Doma se malo pozabavio i skut radi ko zmaj...
Što se mene tiče trebalo bi otvoriti posebnu temu na forumu gdje bi se moglo iznijeti svoja iskustva sa takvim likovima i upozoriti ostale da ih se klone...
Correctore, svaka ti čast, imaš vrhunsko znanje, razmišljam da nađem nekog Purejeta pa da to pretvorimo u vječnu makinu
Oliverxxx:
Zaboravio sam navesti njegovu dijagnozu i kako je to popravio...
Kaže kako je vukao falš zrak na semerinzima pa je on SKRATIO OPRUGICE U SEMERINZIMA I DA JE SAD TO U REDU!!!
Koja bi budala to radila a nebi stavila nove kad su stari već vani???Tu mi je zazvonio crveni alarm i brže po stroj dok ga nije iskasapio
matija84m:
Hahaha meni se cini da je taj "majstor" jedna velika stetocina :binkybaby:
dario007:
Oprugice na semerinzima su se kratile u vrijeme kad semeringa nije bilo za kupiti.To je bilo prije pedesetak godina i tad je to bilo jedino sto si mogao napraviti da brtvi.
U danasnje vrijeme je to debilizam kad semering kosta 10-20kn
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju