Tehnički kutak > Injection

Purejet ide u dostavljacke vode

<< < (3/4) > >>

Corector:
Evo decko je uzeo iskaspljenu i probusenu pumpu s kojom je presao tocno 20km i traziti ce drugu, makar i neispravnu samo da nije izbusena, ostemana, slomljena, istucena cekicem toliko da se kuciste spiga i sjebu se dosjedi unutra, a najjace je kad je istuce cekicem, onda one rupe od udaraca pofleksa da to bude zaravnato, a minus bude za barem milimetar...

Vec sam pisao o tome, lik je Ivica iz Petrusevca, kad dolazis iz centra skrece se desno u ulicice.
Najzalozsnije je sto svjesno suradjuje s njim za proviziju jedan jedini najpoznatiji na njuskalu skuter shop koji isto nudi uslugu sredjivanja pumpe, koja ide preko Ivice. Samo je tu sema malo drukcija. Recimo konkretno, covjek iz Bjelovara posalje pumpu postom, ceka tjedan dana. Dobije pumpu i plati HPexpress, stavi je na skuter nakon sto ju je obradio Ivica, i skuter oupce ne upali. I onda vracas, pa opet cekaj danima i plati slanje, pa opet plati Hpexpress postarinu...

Naebem se ko isus krist ako mu netko doveze skuter jer tu treba zamjeniti pola skutera posto sve sjebe. Vise mi ide na k**ra* to jer stalno prolazi i ekipa to pusi.
Ne bi nista rekao da radi posao kako spada, i onda ti ispada da je popravak neisplativ. Samo nek on prvo vrati kako je bilo, i dalje ce sve biti lako.
Nakon njega nista nije vise pouzdano, sve je u takvom stanju da je samo pitanje sata kada ce se sjebati, i onda ispadas kreten jer je sve kao prividno ok, a zapravo samo sto ne otkaze...
Imam.dosta stvari nakon njega i to je muka za slagati jer obavezno nesto razjebe da se jebes s tim satima...

Tomi_ZG:
Znaš kaj mene čudi,kak mu netko do sada nije koju odgojnu udario,ne velim da ga se prebije nego čisto mu odvalit koju šamarčinu da ga se ponizi pa da razmisli kaj radi,jer mi je fascinantno da mu to godinama prolazi,a nema povratne reakcije,ili možda ima al se ne zna,mislim nije lik valjda Rambo da ga se svi boje,samo je glup ko k**ra*,jednom će naletit budala koja će ga izbit pošteno al onda bu mu kasno

Corector:
Nista od zamjene one strgane, veli on da to nije radio. A zanimljivo da svi random ljudi koriste iste metode rastavljanja, i to uvijek nakon njega.
Dosta njih izgubi zivce jer shvate o cemu je rijec, pa vele bolje da mu ne dolazim.

Uglavnom, ovaj purejet je osposobljen s tom njegovom pumpom koju nisam pipnuo, pa pratim daljnja desavanja.
Izmjerena kompresija je kriticno niska, medjutim skut pali vozi bez greske, a na masini je bilo par kila blata valjda.

dario007:
I sta je ovaj njemu rekao na to?

Oprosti sto si mi strgao pumpu...

Pa ja bi rekao stari skuter nije pipnut prije tebe novog u salonu sam ga kupio,odi i kupi novu pumpu u ducan.

Nisi mu trebao ni to slozit,jer budes sad ti ispao posran kad krepa...

PchelaUbica:
Bas me zanima koliko ce vozit ta pumpa

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju