Polako ludim vise..
Motor mi je sa original federima kvacila i crvenim centralnim se dero nenormalno,ali i vukao.No nisam ga probavao u brdo posto je imao obrtaje i vise nego sam htio i reko sigurno ce u brdo ,no u brdu banana..Gusi,obrtaji padaju,ne ide..
Probao kombinacije razne,trenutno na njemu crveni federi kvacila i original centralni ali sam ispod stavio komadic plastikice da mu malo veci otpor daje,no opet nije to to,od 20-30 ispaljuje u obrtaje,i onda pada i cijelo vrijeme radi ajmo reci na dosta niskim obrtajima od 30 do 60,pa onda opet hvata obrtaje.
Trenutno je na njemu 4g rolice,original variomat,novo kvacilo original sa crvenim federima,original centralni,ali to sa brdom me ubija zasto ga gusi? Zasto nece ici?
Sta da jos probam? Koju kombinaciju ? Sta da kupim novo a da ne bacim pare u vjetar?
Jel moguce da je remen presirok pa ga ljepi? Popizdit cu,jel ima netko u blizini siska da se razumije ,al bas razumije u te stvari? Mislio sam najvise na kvacilo jer mi je lamela bila pojedena totalno,pa da nije hvatalo zvono i da je tu bio problem ali ne..nemam pameti vise