Pozdrav Corector,
odakle ja dolazim tko ima purejet i montira Giannelli ima Reverse, Extra V2 kažu da je gori od bilo kojeg Leovincea.
Međutim, tražio sam prigušivač koji bih mogao staviti na 70cc u budućnosti. Ne bih želio mijenjati ZX (kojeg sam dobio novog) za neki drugi prigušivač koji bolje radi na 50cc.
Shot v4, na verzijama s karburatorom, je za bazu 70. Što misliš stane li na purejet?
Onda ponavljam, zašto samo Leovince ima različite verzije za rasplinjač i ubrizgavanje, dok su npr. Giannelli iste (isti kod)?
Između ostalog, razlika između mog starog ZX-a (kratka ruka) i novog (duga ruka) nije samo u duljini kraka nego i u dužini čunjeva (prilažem list oba prigušivača da vidite točne mjere).
Šteta, sa starim ZX-om je bilo jako brzo....
Prilažem i mjere ostalih Leovince auspuha koji po katalogu odgovaraju za Purejet
kao što se može vidjeti, u 4063 (TT) ukupna dužina je kraća nego u 4028 (ZX) i 4075 (TT)
4063 ima istu krivulju koja ide do razdjelnika kao moj stari ZX (4567), počinje se razlikovati s mjerenjima prvih ekspanzijskih konusa.
Je li moguće da tako malo razlika čini toliko puno na purejetu? Zašto je moj stari ZX išao jako brzo, ali je motor u leru bio loš? Ako ga ponovno sastavim, riskiram da slomim motor (bojim se da je to bilo zato što sam montirao ZX 4567 kada sam slomio kavez za valjke i možda se previše nagnuo ili promijenio napredak paljenja i stoga motor je kucao)?
Eventualno, ako je problem bio u naginjanju, imao sam na umu isprobati 4567 s Polini regulatorom i 20mm TPS i crvenom Malossijevom dvoslojnom spužvom.