Tehnički kutak > Garaža

Piaggio Beverly 250 i.e by Dacerovs

<< < (2/17) > >>

stipe:
jel mi se cini ili je volan malo nagnut na desnu stranu?

dacerovs:

--- Citat: stipe - 21 Lipanj, 2019, 06:43:31 ---jel mi se cini ili je volan malo nagnut na desnu stranu?

--- Kraj citata ---
Nije nije, to ti se na slici cini tako, volan se okrenuo malo u desno. Vec smo ga mi pregledali dobro komplet. Makar je bilo padano na desnu strannu al bar je dobro slozen i cijeli je na okupu, jbg nije nov.

Budem ti tu odgovorio da ne pisem tamo u temu.
Bev je 2007g i ima 26500km na satu hahh.
Makar ciko kaze da je ova tablica od prvog dana na tom Bevu od kad je izasao iz nekadasnjeg Pia ducana na Vukovarskoj u Zagrebu pa da mogu provijerit kilometre na tehnickom ako su oni tamo sve uredno vodili.

A gle, zasad radi ok, vidit cemo kako ce me sluzit.

Sent from my iPhone using Tapatalk

matija84m:
A sluzit ce sigurno.
Velik udoban, mali potrosac, odlican za tripnut na more da ni ne osjetis put :headbang:

Corector:
A onda nije moj, nadam se da ti nece propisat brtva glave :D

A dobar je to stroj, al sta ja znam, jedino sta sam mislio konkretno napravit od toga je prebacit tu masinu na Runnera, steta da taj potencijal bude na skalameriji od 20, 25kg vise  :D

dario007:
Pregledali smo mi to detaljno,padano je bilo,jbg to je 12.g star skuter.Vidi se da to nije bilo jako,jer su uteg volana i ruckica kocnice malo pogrebani,znaci nije mijenjano.Isto tako podnica nije dirana i gotovo da nema ogrebotina.

Najbitnije da je cijeli na okupu,nis ne tandrce,lupa i slicno.Skuter radi kao dusa i u probi je isao iznadprosjecno dobro.
Skinuli smo cijenu za neke sitnice koje treba rijesiti i nije se imao kaj puno misliti.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju