Tehnički kutak > Garaža
Piaggio Beverly 250 i.e by Dacerovs
dacerovs:
Pa Polini je veci promjerom i vislje digne remen i onda remen drlja po spoju kartera i bloka.
Suhi ajd ne kenjaj, ako je digtung kartera veliki kvar onda nek sve ide u picku materinu!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tihich:
na francuzima je to normalno pa zato spominje da je to na talijanu kvar :laughing7:
Corector:
--- Citat: Tihich - 14 Srpanj, 2019, 11:13:48 ---na francuzima je to normalno pa zato spominje da je to na talijanu kvar :laughing7:
--- Kraj citata ---
Svidja mi se ova teska i zestoka ubijacina od komentara hahahA
Poggiali:
Sad sam tek naletio na ovu temu :toothy11:
Dacerovs jesi ti resil na kraju biaxom to struganje ili si mozda podlosku metal za vario? Ja se premisljam, jer mi je u planu mjenjat variomat (lagano je dao svoje), trenutno sam vise za oem +dr pulley najvise radi tog struganja...
zedooo:
--- Citat: Poggiali - 10 Travanj, 2023, 15:03:20 ---Sad sam tek naletio na ovu temu :toothy11:
Dacerovs jesi ti resil na kraju biaxom to struganje ili si mozda podlosku metal za vario? Ja se premisljam, jer mi je u planu mjenjat variomat (lagano je dao svoje), trenutno sam vise za oem +dr pulley najvise radi tog struganja...
--- Kraj citata ---
isto pitanje :) ja nasao na dnu dekla tragove di je remen strugao, malo ispred kuplunga
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju