Tehnički kutak > Tuning skutera
Vespa 50cc setup i ustimavanje
PchelaUbica:
Dizna busena, skinuta blokada iz spuha... Sutra ide ceca dizna 64.Moze li premala dizna biti krivac za nisku krajnju brzinu??
[/quote]
Aj ti meni reci kako ta dizna moze bit premala???
Nit znas tko ju je busio i kako.
Ili je busio 25 diznu? Ma i da ju je busio po ovom tvome nije sigurno izbusio na 64 . Pitaj boga kolika je rupa pa trokira. Zato i ne ide vise neg sto ide.
Da je mala dizna gusio bi se i ostajao bez gasa . To bi valjda skuzio
GIGA01:
--- Citat: PchelaUbica - 24 Lipanj, 2019, 18:33:57 ---
Dizna busena, skinuta blokada iz spuha... Sutra ide ceca dizna 64.Moze li premala dizna biti krivac za nisku krajnju brzinu??
--- Kraj citata ---
Aj ti meni reci kako ta dizna moze bit premala???
Nit znas tko ju je busio i kako.
Ili je busio 25 diznu? Ma i da ju je busio po ovom tvome nije sigurno izbusio na 64 . Pitaj boga kolika je rupa pa trokira. Zato i ne ide vise neg sto ide.
Da je mala dizna gusio bi se i ostajao bez gasa . To bi valjda skuzio
[/quote]
Nisam ja rekao da je dizna premala, nego sam vas, iskusnije pitao, da li je premala? Meni treba pomoc, a od pomoci sam do sada skontao da cu ugraditi vecu diznu-64 i ustimati karb.
Skuter ne blokira nego jednostavno nema krajnju brzini, ubrzanje je ok, s tim da na uzbrdici je kao mrtav konj...
Mene ISKLJUCIVO interesuje da li neadekvatna dizna moze uzrokovati slabu krajnju brzinu i ubrzanje uz nagib?Samo mi treba odgovor na to pitanje i to je to.
Setup
-Sito plus bez blokade
-Mallosi multivar i rolne 7,2g
-Ljubicasta mallosi opruga
-fabricke oprugice kvacila
-dizna???Skinut limic
-nov remen
-nova svjecica
dario007:
Da
GIGA01:
--- Citat: dario007 - 24 Lipanj, 2019, 21:49:03 ---Da
--- Kraj citata ---
Hvala, dalje cu gurati po savjetima koje ste mi dali.
Da li neko zna koje su boje najmekse oprugice kvacila iz malossi paketa za piaggio serijsko kvacilo?
Zigas:
Evo...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju