Tehnički kutak > Tuning skutera

Vespa 50cc setup i ustimavanje

<< < (4/7) > >>

GIGA01:

--- Citat: dario007 - 24 Lipanj, 2019, 15:03:48 ---Mozda ne budes stigao vidjeti ako ostavis tu neku busenu diznu na pitaj boga koliko i skinut limic.

--- Kraj citata ---
Znam sutra stavljam diznu 64, nadam se da ce biti ok... Krajnja je max 65kmh...volio bi da je za sve kriva dizna koja nije adekvatna

tdj595:
Ne odgovaras na pitanja a ocekivas da mi odgovaramo na svako tvoje. Vec sam te ovdje pitao i 2 puta kad si mi slao privatnu poruku, jeste li skinuli blokadu s auspuha prije montaze. Ako niste ne ocekuj preko 65kmh

Isto tako sam te na porukama pitao je li dizna stvarno busena i ti ne odgovoris nego nastavis s pitanjima oko valjcica federa... i onda naravno ja pretpostavim da dizna nije busena nego da tebi prosirena dizna znaci da je veca stavljena, jer ti je 3 puta receno da ide 62-64 dizna... i sad na kraju ispada da nemas pojma koju velicinu dizne imas. Jbg neces tako nista postic samo svi vrijeme gubimo

PchelaUbica:
Ak je neko bušio šrafcigerom to je taman

GIGA01:

--- Citat: tdj595 - 24 Lipanj, 2019, 17:16:55 ---Ne odgovaras na pitanja a ocekivas da mi odgovaramo na svako tvoje. Vec sam te ovdje pitao i 2 puta kad si mi slao privatnu poruku, jeste li skinuli blokadu s auspuha prije montaze. Ako niste ne ocekuj preko 65kmh

Isto tako sam te na porukama pitao je li dizna stvarno busena i ti ne odgovoris nego nastavis s pitanjima oko valjcica federa... i onda naravno ja pretpostavim da dizna nije busena nego da tebi prosirena dizna znaci da je veca stavljena, jer ti je 3 puta receno da ide 62-64 dizna... i sad na kraju ispada da nemas pojma koju velicinu dizne imas. Jbg neces tako nista postic samo svi vrijeme gubimo

--- Kraj citata ---
Dizna busena, skinuta blokada iz spuha... Sutra ide ceca dizna 64.Moze li premala dizna biti krivac za nisku krajnju brzinu??

tdj595:
Svaka sitnica moze bit krivac, trebas sve rijesit po ps-u a ne fusarit pa ces onda znat na cemu si. Setup ti je ok, jos tih par stvari rijesi pa vidi. Ne bi bilo lose i izmjerit kompresiju
65kmh po satu je jako lose, meni je tako piaggio 50 AC isao sa zacepljenim auspuhom...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju