Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
STELVIO 2019. - Purejet i Peza - ODVOZENO!!!!!
Corector:
E fala ti. Jos veceras cu to probat. Fino napucat SD karticu u kompu i samo je ubacim u mob. MAKAR, MI od nedavno nece prikazat sve maape sa slikamaa znaci i to me jebe ha ha samo je izvadio i ubacio, i nakon 3 dana nadosle same 2 mape a ostale ne vidu. A komp vidi. Lolcina No1 uprcioni tehnike
PchelaUbica:
--- Citat: challenbeen - 14 Veljača, 2021, 18:13:39 ---I ovaj... danas u 2021 je lakse napravit video na mobitelu... koliko se god to cudno ili glupo zvucalo.. sva ona videa sto sam objavio su napravljena na iphonu u video editoru, a pazi, doma imam profi 3 kompa za obradu video i foto materijala :headbang:
--- Kraj citata ---
sta preporucas ? Koju app
Corector:
Ova You Cut je dobra, sjecam se da sam probao i prek moba, ali nekako mi je to sve presitno bilo. Budem sad vise paznje od 3min posvetio tome.
challenbeen:
--- Citat: PchelaUbica - 14 Veljača, 2021, 19:16:49 ---
--- Citat: challenbeen - 14 Veljača, 2021, 18:13:39 ---I ovaj... danas u 2021 je lakse napravit video na mobitelu... koliko se god to cudno ili glupo zvucalo.. sva ona videa sto sam objavio su napravljena na iphonu u video editoru, a pazi, doma imam profi 3 kompa za obradu video i foto materijala :headbang:
--- Kraj citata ---
sta preporucas ? Koju app
--- Kraj citata ---
VLLO ili iMovie
Jako slicne, al je VLLO 3 klase iznad.
Imam čak i plaćenu apk trajno od 200 kn - onda znas kolko je dobra, inače softvare crackam
aragonY:
Ja nisam imao srece s tim aplikacijama. Koju god sam skinuo bilo je ajd nekih opcija zakljucanih kao premium ali moglo se i bez njih. Ali svaka dosad mije na kraju davala ogranicenje u kvaliteti videa. Kad mi ispise da moze max u 480p snimiti, pa.... :angry7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju