Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

STELVIO 2019. - Purejet i Peza - ODVOZENO!!!!!

<< < (36/39) > >>

Corector:
A izbrisao sam messenger. Budem instalirao opet kasnije da vidim sto si napisao, al cu opet izbrisat. Bio sam ga instalirao samo dok sam stupio u kontakt s covjekom za izradu naljepnica... Borim se da zavrsim na najobicnijem mobitelu sto prije. Meni se cini da jednostavno moram nabaviti noviji komp, jer sve zivo radi probleme, jednostavno nije za danasnje doba :dontknow:

Ma budem skarabudzio neki noviji komp, nemam vise zivaca jer me je izjebao svaki moguci detalj. A sad je program definitivno crko i neda mi se ni pokjsavat vose System restore. Prije 15 godina sam roko.na XPu sve zivo, sad ispadam ko neki krapinski pracovjek bokte :D

challenbeen:
Sa računalima i informatikom se usputno bavim... ostavicu ti broj pa se javi na whatsapp da vidimo što možemo sa tom robom sa greškom!

challenbeen:
I ovaj... danas u 2021 je lakse napravit video na mobitelu... koliko se god to cudno ili glupo zvucalo.. sva ona videa sto sam objavio su napravljena na iphonu u video editoru, a pazi, doma imam profi 3 kompa za obradu video i foto materijala  :headbang:

Corector:
Pa istina, mobovi su masine, a videe cu pogledat jos jednom.Taj komp sam posudio od Zvonkeca, sluzui je sa San Andreas, ali ovi danasnji a videi su bas teski... Sad cu povuc svoj sadrzaj na disk i vratit xoeku komp, jer nisam uspio skarabudzit sve jer me je jedan video u basicaverziji trazio barem 2 dana za dzabe cistog mucenja s stekanjima i neuspjesima oko riznenadnog rusenja

kodiaqrs:
Imaš free YouCut app za mob, probaj to. Jednostavna je korištenje i ne ostavlja watermark u videu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju