Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG 50 DD 2018

<< < (19/78) > >>

zeba0712:

--- Citat: PchelaUbica - 27 Lipanj, 2019, 09:11:18 ---Nemos sad odustat jbt. Na kraju. Postelajto sad kak ti kazu. Neces  pozalit..
A koja getriba je gore?

--- Kraj citata ---

Pa zato pitam šta da radim.
Kupio sam neku polovnu, rekao je lik da je s Runnera 2008g.

RunnerSukosan:
Ne znam koje sad imas.. 0.1 gr je cca 100 rpm, al nitko ti ne moze reci koje tocno. Probaj sa 6gr ko sto suhy kaze pa vidi na koliko se vrti,9200 bi bilo pozeljno. Ta spika ubrzanje i krajnja je najveci mit...

Tomi_ZG:

--- Citat: zeba0712 - 27 Lipanj, 2019, 09:00:57 ---Ja sam uvijek mislio da s lakšim rolicama dobiješ bolje ubrzanje a manju krajnu brzinu, a sad koliko kužim ispada obrnuto?

--- Kraj citata ---
Ovo je jedna od najvećih pi*darija u skuter svijetu,plasirali su je ljudi koji pojma nemaju o principu rada variomatskog prijenosa,isto tak u tu priču vjeruju oni koji također pojma nemaju...

--- Citat: zeba0712 - 27 Lipanj, 2019, 09:22:08 ---Pa zato pitam šta da radim

--- Kraj citata ---
Odvezi skuter nekome ko se razumije,s naglaskom na ovo razumije,jer danas svi glume majstore a njih 99% pojma nemaju

Znači ak je stavljen touring,skinuta blokada iz grane,stavljen multivar i ljubičasti centralni,stavljena getriba od runnera,jedino se treba poštelat s rolicama,taj tvoj skuter mora ić 90ak kmh po satu,a kaj je ovaj tvoj "majstor" karabuđio sam bog zna,puno puta se tapka u mraku i mi na forumu ne možemo znat kakvo je pravo stanje

tdj595:
Koji si na kraju uzeo touring? Onaj jeftiniji kod 5512?

zeba0712:

--- Citat: Tomi_ZG - 27 Lipanj, 2019, 10:55:40 ---
--- Citat: zeba0712 - 27 Lipanj, 2019, 09:00:57 ---Ja sam uvijek mislio da s lakšim rolicama dobiješ bolje ubrzanje a manju krajnu brzinu, a sad koliko kužim ispada obrnuto?

--- Kraj citata ---
Ovo je jedna od najvećih pi*darija u skuter svijetu,plasirali su je ljudi koji pojma nemaju o principu rada variomatskog prijenosa,isto tak u tu priču vjeruju oni koji također pojma nemaju...

--- Citat: zeba0712 - 27 Lipanj, 2019, 09:22:08 ---Pa zato pitam šta da radim

--- Kraj citata ---
Odvezi skuter nekome ko se razumije,s naglaskom na ovo razumije,jer danas svi glume majstore a njih 99% pojma nemaju

Znači ak je stavljen touring,skinuta blokada iz grane,stavljen multivar i ljubičasti centralni,stavljena getriba od runnera,jedino se treba poštelat s rolicama,taj tvoj skuter mora ić 90ak kmh po satu,a kaj je ovaj tvoj "majstor" karabuđio sam bog zna,puno puta se tapka u mraku i mi na forumu ne možemo znat kakvo je pravo stanje

--- Kraj citata ---

Baš sve to što si nabrojao i s rolicama (2 seta) koje su došle sa multivarom skuter ne ide više od 70. O tome i pričam.
Jedino što nije probao rolice od auspuha s tim multivarom. Al s orginal i rolicama od auspuha i bez ljubičastog federa ide 80 i čist lijepo vuče.

@tdj595
Da, uzemo sam onaj jeftiniji!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju