Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG 50 DD 2018
tdj595:
https://www.njuskalo.hr/moto-agregati/getriba-piaggio-50-oglas-28619798
Jel mu ova valja
zeba0712:
--- Citat: PchelaUbica - 11 Lipanj, 2019, 15:46:16 ---Kad stavis pravu getribu probaj obavezno i sa ovim gianellijem sto imas , mozda ti i nece bit previse bucn. Samo ga ustelaj s laksim rolicama
--- Kraj citata ---
Bojim se da mi se ovaj Gianelli toliko zamjerio da ga želim što dalje od sebe što je prije moguće. :)
Ako vi možete slušat tu dreku i taj zvuk - onda vam svaka čast.
Možda moj ne radi dobro, možda nije ispravan, al meni je to užaš.
Samo se nadam da će ovaj Touring bit po mojoj volji.
zeba0712:
Evo, napokon montiran LeoVince Touring i mogu samo reći da je to muzika za moje uši. :laughing9:
Hvala svima na preporuci.
E sad, uz njega sam uzeo i Malossi MHR multivar - kad je majstor stavio njega i njegove rolice skuter je išao skoro do 10000o/min, ali jedva 70km/h.
S orginal variomatom i rolicama od auspuha (mislim da su stavljene 4,8g ili tako nešto) radi do 9000o/min i skuter dođe do 80km/h. Za sad smo ostavili tako i ja sam time zadovoljan.
Ali malo čudno nam je bilo da je tome tako. Možda netko zna što smo mogli fulat?
Naravno, getribu sam isto polovnu našao i stavljena je gore. Čini se sve u najboljem redu.
lju989:
moj runner sa đianeli rekordom u ubrzanju s multivarom i rolicama 5,5g vrti, prevrtava više na 10 000 okretaja
s serijskim variomatom i 4,3 rolicama kod ubrzanja 9500 i spusti na 9200....
tdj595:
Jbg, ne mozes racunat da ces samo stavit valjcice koje dobijes s multivarom i da je to to, ove su ti ocito prelagane, trebao bi vrtit oko 9200-9500 u ubrzanju, znaci malo teze valjcice u multivar. I jel ubacena ljubicasta centralna? Je li skinut limic iz karba i stavljena veca dizna?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju