Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG 50 DD 2018

<< < (76/78) > >>

Corector:
Kad je toplije, tj. kad se masina dobro ugrije, onda skuteri idu brze.

zeba0712:

--- Citat: Corector - 08 Ožujak, 2021, 09:45:33 ---Kad je toplije, tj. kad se masina dobro ugrije, onda skuteri idu brze.

--- Kraj citata ---

Ak se nije ugrijala nakon 60km vožnje....

Corector:
Bude ti to jos islo gore kad vani zatopli, sad je stiskavac i moj skuter ne ide kako sam navikao.

dario007:
Ako si vozio 80 uspravan sa 95 kg,koferom i bacvicom to je cist korektno.To je na starijim modelima 83-84km/h.Jednostavno je ta bacvica slabija od rezo auspuha i nemres ocekivati cudo,a s druge strane je i taj euro4 neku nijansu slabiji od starog modela.

Po toplom mozes ocekivati da ce skroz bez coka paliti,sad dok je 10ak C mu ipak treba cok na par sekundi.

Nakon skoro 20str igranja i nagađanja doslo vrijeme i da se malo bezbrizno vozis.Frustrirajuce je to kad imas nov skuter kojeg si platio masno,a nece ici ni raditi kako treba.Fuckas sad i tih 3-4km/h jel bude brzi ili sporiji,ali kad ti moraš drzat turažu na semaforu i bojis se otici 10km od doma jer je totalno nepouzdan,onda je to problem...

zeba0712:
@dario

Ma ništa se ja ne žalim na brzinu, pa to sam ti i rekao. Bitnije mi je da pali normalno i radi kak treba, nego jel ide 76 il 82 na sat.
Ni moj stari SF2 nije išao brže od 80, i meni je to čist zadovoljavajuće.
Samo sam čovjeku odgovarao koliko može očekivat neku realnu brzinu od tog skutera.

Inače , nadam se da ću se od sad vozit bezbrižno, i još ti jednom Hvala!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju