Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG 50 DD 2018
dario007:
I opet bude se nakon 10min gasio na semaforu
tdj595:
Istina, najbolje rucni pa si miran iako ako je el ispravan onda ti to nije uzrok problema, malo trebas zavrnut saraf ler gasa i to ti je to.
Btw. malo me pocela nervirat ova tema samo neke prazne rasprave niko ne zna sta je sta nije, ja samo cekam da se skuter odvede do nekoga s foruma ko se razumije, pa da se sve fino poslika da se rijese sve nedoumice, i da se nrg dovede u stanje kakvo treba bit. Ovako ce se nakupit jos 20 stranica naklapanja
3alfa3:
--- Citat: dario007 - 31 Srpanj, 2019, 14:19:09 ---I opet bude se nakon 10min gasio na semaforu
--- Kraj citata ---
zato se karb stela kad je motor zagrijan, a onda samo stavi manualni chok, i sve 5 ;D
zeba0712:
--- Citat: tdj595 - 31 Srpanj, 2019, 14:27:16 ---Istina, najbolje rucni pa si miran iako ako je el ispravan onda ti to nije uzrok problema, malo trebas zavrnut saraf ler gasa i to ti je to.
Btw. malo me pocela nervirat ova tema samo neke prazne rasprave niko ne zna sta je sta nije, ja samo cekam da se skuter odvede do nekoga s foruma ko se razumije, pa da se sve fino poslika da se rijese sve nedoumice, i da se nrg dovede u stanje kakvo treba bit. Ovako ce se nakupit jos 20 stranica naklapanja
--- Kraj citata ---
Ovdje su se sad pobrkale 2 teme, al nema veze - mašine su iste i slični problemi. Znači novi NRG i novi SR50.
A moj će sigurno do Daria, samo kad uhvatim malo vremena, pa nek se igra.
zeba0712:
Ekipa, jel ima kakvih novosti oko ovih novih skutera s euroIV normom? Jel radio tko šta, ima li kakvih novih saznanja?
Ili se i dalje čeka moj da bude prvi? :) hehehe
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju