Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG 50 DD 2018
zeba0712:
--- Citat: SF2 Freak - 24 Srpanj, 2019, 09:44:10 ---NIje isa bobina. Imas bobinu kao ja na peži :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
A to znači šta? Da može blokada na njega?
Jer član s foruma "corector" mi je rekao da ako imam novi model, a ne onu klasičnu s 3 žice da onda ne ide blokada. jbg
Corector:
Jedan mehanicar koji ima iskustva pokusao je ugradit moju blokadu i ne desava se nista. Nisam jos imao taj novi model struje, tj. imao sam vrlo bolesne ljude s drige strane kojima sam rekao da postoji mogucnost kako.nece raditi i odmah su me odjebali, pa eto nisam bio u prilici da dam sve od sebe i donesem konacni zakljucak.
Mogu ti izac u susret, al moras mi osobno dovest skuter, jer ovo na daljinu je kurcina, i ak blokada radi, ostaje ti gore. Cisto da te ne izbiju s njuskala jer imas par likova koji isto prodaju neke (price) blokade pa ti odmah blokaju broj.
zeba0712:
--- Citat: Corector - 24 Srpanj, 2019, 10:52:42 ---Jedan mehanicar koji ima iskustva pokusao je ugradit moju blokadu i ne desava se nista. Nisam jos imao taj novi model struje, tj. imao sam vrlo bolesne ljude s drige strane kojima sam rekao da postoji mogucnost kako.nece raditi i odmah su me odjebali, pa eto nisam bio u prilici da dam sve od sebe i donesem konacni zakljucak.
Mogu ti izac u susret, al moras mi osobno dovest skuter, jer ovo na daljinu je kurcina, i ak blokada radi, ostaje ti gore. Cisto da te ne izbiju s njuskala jer imas par likova koji isto prodaju neke (price) blokade pa ti odmah blokaju broj.
--- Kraj citata ---
Ma naravno. Nisam ja tebe nigdje ocrnio, nego jednostavno ne znam šta dalje. Moram nać najprije gdje se nalazi bobina, pa ti poslikat.
Ili, kao što kažeš da nekako probam dovest skuter do Zagreba, pa da vidiš sam. Ovih dana sam u gužvi, pa kasnije idem na godišnji, al nešto ćemo valjda dogovorit.
zeba0712:
Uhvatio sam na brzinu malo vremena, pa sam poslikao bobinu, ako je to to
Znači kabel sa svijećice ide točno na ovo crveno zaokruženo.
A evo i video ubrzanja. Nešto sam malo petljao po karbu, pa je sad ler gas podešen na 1800o/min, a šeraf zraka je odvrnut za 2-2,5 kruga. Do sad mi je jedva išao 78km/h, a jučer sam postizao 80-81km/h, što se vidi u videu. Trokiranje kod hladnog starta je i dalje izraženo.
Po gpsu, max je 75-76.
https://www.youtube.com/watch?v=LSPMzznj9uw&feature=youtu.be
dino73n:
Vidim bobinu a i cdi kao da je china made. Koliko obrtaja moze postici kad ga na nogarama razvrtiš? Mozda je i struja limitirana. Ipak js ti se novo i jos ne znamo kako stvari funkcioniraju.
Sent from my Mate10pro using TapatalkPro
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju