Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG 50 DD 2018
tdj595:
Imas 2 touringa 5512 i 5562 i pise da oba idu na nrg power, e sad koja je razlika i zasto je 5562 malo skuplji nemam pojma.
Stranica je sigurna, dodje u roku tjedan dana obicno. Samo narucuj ono sta je na stanju jer za ove stvari sto pise dobavljivo za tjedan,dva i slicno ces se nacekat
dario007:
Treci radni dan je kod tebe.Kolega Dax ti je za powera narucivao touringa sa SA-a,cak je i kontaktirao leovince,jer je bilo govora da jedan tip auspuha ima katalizazor.Odgovor je bio da nema kat.
Kontaktiraj ga za detalje...
Tomi_ZG:
Svi naručujemo sa Scooter Attacka,nismo ludi da plačamo domaće nabijene marže,tak da nemaš brige stranica je sigurna,usput pošto plačaš poštarinu naruči i malossi multivar,jedno 150-200kn je jeftiniji nego kod nas
Za primjer ja sam Yasuni R koji kod nas košta 1700kn na Attacku platio 990kn,pa si ti misli
shogun:
neka uizme od mene multivar ima 100km na sebi a dubije ga duplojefinije nego na attacku
Tomi_ZG:
--- Citat: shogun - 10 Lipanj, 2019, 08:56:49 ---neka uizme od mene multivar ima 100km na sebi a dubije ga duplojefinije nego na attacku
--- Kraj citata ---
Duplo jeftinije?
Koliko vidim tražiš 500kn za mhr multivar,a toliko je na Attacku novi sa popustom,tak da mi baš nije jasno kak je to duplo jeftinije ;D
Novi obični multivar 2000 je 400kn,ja sam ga toliko platio
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju