Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG 50 DD 2018

<< < (46/78) > >>

zeba0712:

--- Citat: Corector - 08 Srpanj, 2019, 12:08:48 ---U principu ne seru za tihe auspuhe, a u krajnjem slucaju platis homologaciju auspuha i bok, makar ja to ne bih radio nego bih nasao "provjerenu" stanicu gdje ne seru, pa bih gurao dokle ide..

--- Kraj citata ---

E pa stvar i je u tome što ne možeš napravit homologaciju, jer je skuter euro4, a auspuh naravno nije.

PchelaUbica:
Auspuh je street legal u tom slucaju dobijes papir od lva. I ima oznaku na sebi. Da ga mozes atestirat .
Al zasto bi davao pare za atest kad ne moras. To moraju bit degenerici da te ne puste s bacvom.

PchelaUbica:
E sad sam gledo bas video za multivar pa razmisljam da nisi slucajno stavio blokadu(onaj prsten) na bolcnu kad si ga montirao pa te to zajebava

zeba0712:
Da, i gledali smo i to, ali nema ništa.
Baš sam jučer ponovno malo rastavljao, pa sam gledao. Znači na bolcni nema ništa, jedino šta nisam siguran jel treba bit ovaj prsten do ovog zupčanika od remena pumpe ulja? Vjerojatno mora, al ajd da još to provjerim.

A i svjećicu sam stavio novu NGK br9es.

Nisam se vozio ovih dana, pa nisam stigao stavit nikakav video, al budem.

3alfa3:
taj prsten mora bit do zupcanika, i to ne serijski od skutera nego onaj koji se dobije sa multivarom

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju