Ostalo > Razne offtopic teme :)

Kipor stroj - jeftina ulja

<< < (3/4) > >>

3alfa3:

--- Citat: tdj595 - 02 Lipanj, 2019, 16:36:11 ---Solar shop reklamiraju najnize cijene u hr, a kad dodem u trgovinu nemaju nista sta na webu pise, kaze mi lik da ne azuriraju to uopce. A konkretbo sam isao jer imaju na webu elf full sintetiku 2T za 30kn/L. Znao sam da je prejeftino da bi bilo istina. Ponudio mi neku pousibtetiku za 70kn, rAdije onda kaufland tocim.  :nono:

Iako imaju jeftine akumulatore

--- Kraj citata ---

Par godina kupovao ulje tamo, bilo u lipu ista cijena ko na webu. Ove godine vidio na webu da su poskupili (195kn za 4 litre) pa progooglao i nasao "u susjedstvu" za 40tak kuna po litri (toliko je prije bilo i u Solar Shop)

matija84m:

--- Citat: shogun - 02 Lipanj, 2019, 14:52:13 ---Mislim da ti je taj shell u topstartu 42-45kn
A dolazi iz rijeke  katarina i tak nes
Ja ga dobijem za 30kn ali iz bacve u bocu od kole :D

--- Kraj citata ---

Kazes u bocu. Dali to vredi samo za neka ulja ili za sve? Cjene su super stvarno isplativo. Znaci dodes sa karnisterom i natocis :headbang:

shogun:
Je kod kuma koji je mehanicar pa kupi bacvu ima uvijek 5-6bacvi :D

tdj595:
Jbg i meni naplati ulje i zamjenu u autu 200kn shell ulje ali nece prodat samo ulje

Poggiali:
Ja kupujem total u kiporu i za sad ne vidim razliku od tog ulja negdi drugdi... jedion ono M1 kaj pise da je germany, nije vidlo njemacke, nego dolazi iz srbije Viskol, i ja sam uzeo za 4t kosilicu jer je bilo ful jeftino, al ima mi nekak gorki miris i nisam ga jos stavio xD

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju