Ostalo > Razne offtopic teme :)

Kipor stroj - jeftina ulja

(1/4) > >>

Infernus:
Pozdrav  :)
Kipor stroj u Buzinu prodaje motorna ulja raznih proizvođača po jako dobrim cijenama, pogotovo ak se uzima malo više (16, 20L itd).
Imaju oglase na njuškalu i web stranicu motorna-ulja.hr

Zanima me jel to neka prevara ili sve štima? Ima netko kakva iskustva, insajderske dojave itd...  :toothy11:

Corector:
Da ima u Buzinu prodavaonica i sve ti je tako kako pise. Dodji osobno tamo i pokupi si ulje, imaju velik lager

shogun:
uzimao sam ja nisam primjetio neku razliku

a matematika je jednostavna i zapamti ju
tokic ima oko 500 radnik, minimalna placa je brutto 8800 cca racunaj 8800/500 to ti je 4,400000.00kn samo za place radnicima a di su najmovi
kipor stroj ima 4-5 zaposljenih i jedan najam, pa može dat jeftinije cijene a sa jeftinijim cijenama moze prodat vecu kolicinu robe

3alfa3:
Kipor stroj je i uvoznik za neka ulja, znam da sam to procitao na deklaraciji nekog ulja kupljenog drugdje, al se ne sjecam vise o kojem se ulju radilo

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Grale:

--- Citat: 3alfa3 - 02 Lipanj, 2019, 10:35:05 ---Kipor stroj je i uvoznik za neka ulja, znam da sam to procitao na deklaraciji nekog ulja kupljenog drugdje, al se ne sjecam vise o kojem se ulju radilo

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

--- Kraj citata ---
Da, većina ovih po supermarketima su od onuda, tipa ako pogledaš Total classic, nema ga nigdje za kupit osim u Kauflandu i tak par supermarketa, a mislim da ga kipor uvozi. To je ulje kao baš za prodaju u supermarketima.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju