Tehnički kutak > Tuning skutera

Karb problem - Aerox

<< < (12/13) > >>

andy:

--- Citat: ichko - 24 Listopad, 2008, 22:50:54 ---Ok,provjeravam sjutra,mada ne znam ocu li uspjet posto mi ovo dolazi nepoznato,ne sjecam da sam ga gledao po karbu negdje... :)

--- Kraj citata ---

jbt ja danas prvi put rastavio karb cijeli, al nisam htio plovak skidat... al prvi put pa niš nie bilo, upalio iz prve ;D

ichko:
Evo ja svoj problem rijesih,problem je bio u sarafu za podesavanje smjese,ono kako ima na sarafu oprugica,tanka sajba i gumica,e meni je gumica spala i okrenula se kad sam to stavljao,pa je pravila problem,danas skinuo namjestio i sve ok,motor ide kao lud...sad imam durgi problem,al za to cu otvoriti posebnu temu,posto nema veze sa ovim...

andy:

--- Citat: ichko - 25 Listopad, 2008, 18:56:36 ---Evo ja svoj problem rijesih,problem je bio u sarafu za podesavanje smjese,ono kako ima na sarafu oprugica,tanka sajba i gumica,e meni je gumica spala i okrenula se kad sam to stavljao,pa je pravila problem,danas skinuo namjestio i sve ok,motor ide kao lud...sad imam durgi problem,al za to cu otvoriti posebnu temu,posto nema veze sa ovim...

--- Kraj citata ---

al meni se ta gumica nie imala kako skinut... to moj problem nije... čekam svjećicu :sleepy2:

andy:
stavljena svjećica... i isti qrc :hmh:

kaj da mu radim.. :dontknow:

dino_sk:

--- Citat: andy - 26 Listopad, 2008, 18:07:16 ---stavljena svjećica... i isti qrc :hmh:

kaj da mu radim.. :dontknow:

--- Kraj citata ---
da ti nije cok stalno ukljucen  :icon_scratch: mozda je zastekao  :dontknow:

ili mozda prirubnica  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju