Tehnički kutak > Tuning skutera
Karb problem - Aerox
andy:
--- Citat: ichko - 24 Listopad, 2008, 22:50:54 ---Ok,provjeravam sjutra,mada ne znam ocu li uspjet posto mi ovo dolazi nepoznato,ne sjecam da sam ga gledao po karbu negdje... :)
--- Kraj citata ---
jbt ja danas prvi put rastavio karb cijeli, al nisam htio plovak skidat... al prvi put pa niš nie bilo, upalio iz prve ;D
ichko:
Evo ja svoj problem rijesih,problem je bio u sarafu za podesavanje smjese,ono kako ima na sarafu oprugica,tanka sajba i gumica,e meni je gumica spala i okrenula se kad sam to stavljao,pa je pravila problem,danas skinuo namjestio i sve ok,motor ide kao lud...sad imam durgi problem,al za to cu otvoriti posebnu temu,posto nema veze sa ovim...
andy:
--- Citat: ichko - 25 Listopad, 2008, 18:56:36 ---Evo ja svoj problem rijesih,problem je bio u sarafu za podesavanje smjese,ono kako ima na sarafu oprugica,tanka sajba i gumica,e meni je gumica spala i okrenula se kad sam to stavljao,pa je pravila problem,danas skinuo namjestio i sve ok,motor ide kao lud...sad imam durgi problem,al za to cu otvoriti posebnu temu,posto nema veze sa ovim...
--- Kraj citata ---
al meni se ta gumica nie imala kako skinut... to moj problem nije... čekam svjećicu :sleepy2:
andy:
stavljena svjećica... i isti qrc :hmh:
kaj da mu radim.. :dontknow:
dino_sk:
--- Citat: andy - 26 Listopad, 2008, 18:07:16 ---stavljena svjećica... i isti qrc :hmh:
kaj da mu radim.. :dontknow:
--- Kraj citata ---
da ti nije cok stalno ukljucen :icon_scratch: mozda je zastekao :dontknow:
ili mozda prirubnica :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju