Tehnički kutak > Garaža

HONDA SH 150i (2014.)

<< < (2/5) > >>

francicfrane:

--- Citat: dacerovs - 02 Lipanj, 2019, 11:42:35 ---Super je Hondica! Jel ima razlog zasto si uzeo 150cc? Jer gledam malo po njuskalu i mala razlika je u rabljenoj 150cc i 300cc verziji.

Sent from my iPhone using Tapatalk

--- Kraj citata ---

Kad sam (pred 1 mj) pratio njuškalo i ostale oglasnike, nije bilo baš neke ponude. Bile su dvije sh300, ali starije godište i 3x više pređenih km. Uostalom, potrošnja je manja i osiguranje je jeftinije. :)

francicfrane:

--- Citat: dino73n - 02 Lipanj, 2019, 12:42:10 ---I ja sam slicnim putem isao. Prosle godine vozio apriliju samo SR50r i polozio A i kupio veci skuter. Sekunda mi je falila da kupim SH 150i ali sam na kraju kupio Piaggio Medley 155i
Ja sam htio iskljucivo nov motor a Honda osim sto je bila mnogo skuplja nije bila dostupna u tom trenutku tako da nisam imao priliku da malo sjednem na nju i "zaljubim" se pa sam tako otisao prema medleyu koji je bio na stanju u salonu.

Uglavnom ovo je super klasa za gradsku voznju a moze posluziti i za dalje ture. Potrosnja smjesna a i odrzavanje nije skupo.

Nek ti je sretno sa novom mašinom.

Sent from my Mate10pro using TapatalkPro

--- Kraj citata ---

Hvala! Nije ni Medley 155i loš :)

francicfrane:

--- Citat: Corector - 02 Lipanj, 2019, 13:32:06 ---Bravu si naknadno ugradi, a uticnicu takodjer. :) Mozes sve aftermarket ako zelis...

--- Kraj citata ---

Budem istražio te opcije :D

Hvala!

francicfrane:

--- Citat: Deki. - 02 Lipanj, 2019, 13:40:15 ---Čestitam!
Odličan skuter!
U italiji broj jedan to govori sve.
Za mene jedini ispravan put kad se zaželiš boljeg, jačeg, bržeg, položiš A kategoriju i kreneš dalje.
Žao mi je ovih jadnika što od osnovne škole 15-20 godina drkaju po 50icama i nisu sposobni A kategoriju položit

--- Kraj citata ---

Ma da, trebalo je love i nešto vremena i volje, ali se isplati. Neda mi se zajebavati s razno raznim tjuninzima, a još manje s tehničkim pregledom i policijom. :D

dacerovs:
Ma sa Hondom nemos promasit. Njihove 150cc masine su vjecne, Honde Dylan 150cc su bile zmaj po trajnosti, a isle 130 po satu.
SH je njen nasljednik, cak misim da je i masina na istoj koncepciji.
Jeftin, a odlican skut.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju