Tehnički kutak > Garaža
HONDA SH 150i (2014.)
francicfrane:
Pozdrav!
Nakon mog prvog skutera kojeg sam vozil pola sezone (Aprilia sr Motard 50), odlučio sam položiti vozački A kat i uzeti nešto jače.
Ispostavilo se da je Honda Sh 150i puni pogodak.
Kupio sam ga polovnog (10 000 km), u odličnom stanju, jedino što je izmenjeno je auspuh - tvornički je zamijenjen s Leo Vince Granturismo - što mi se sviđa. Ljepši je zvuk :laughing7:
Vozim ga 10 dana i napravil sam 1000 kn.
Prvi dojmovi - handling je odličan, ne cesti je okretan ko biciklo :D ubrzanje je pristojno, krajnja mu je 120 km/h (po satu) -> (110 km/h realne), potrošnja je, dok se sam vozim oko 3l, rezervoar = 9l što je ok.
Mjesta ispod sjedala ima dovoljno (za razno razne pi*darije + kaciga).
2 stvari ko bih nadodao / promijenio su:
1. pretinac ispod volana se ne može zaključati (pa mi je nezgodno ostavljati dokumente nutra na duži period)
2. kad bih skuter imao još 12V utičnicu bi bio san snova!! :D
Evo nekoliko slikica današnjeg tripa od 150 km
Random ovce :D
Random svinje / pajceki :D
dacerovs:
Super je Hondica! Jel ima razlog zasto si uzeo 150cc? Jer gledam malo po njuskalu i mala razlika je u rabljenoj 150cc i 300cc verziji.
Sent from my iPhone using Tapatalk
dino73n:
I ja sam slicnim putem isao. Prosle godine vozio apriliju samo SR50r i polozio A i kupio veci skuter. Sekunda mi je falila da kupim SH 150i ali sam na kraju kupio Piaggio Medley 155i
Ja sam htio iskljucivo nov motor a Honda osim sto je bila mnogo skuplja nije bila dostupna u tom trenutku tako da nisam imao priliku da malo sjednem na nju i "zaljubim" se pa sam tako otisao prema medleyu koji je bio na stanju u salonu.
Uglavnom ovo je super klasa za gradsku voznju a moze posluziti i za dalje ture. Potrosnja smjesna a i odrzavanje nije skupo.
Nek ti je sretno sa novom mašinom.
Sent from my Mate10pro using TapatalkPro
Corector:
Bravu si naknadno ugradi, a uticnicu takodjer. :) Mozes sve aftermarket ako zelis...
Deki.:
Čestitam!
Odličan skuter!
U italiji broj jedan to govori sve.
Za mene jedini ispravan put kad se zaželiš boljeg, jačeg, bržeg, položiš A kategoriju i kreneš dalje.
Žao mi je ovih jadnika što od osnovne škole 15-20 godina drkaju po 50icama i nisu sposobni A kategoriju položit
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju