Općenito > Generalno o skuterima
potrosnja....
dhorvat:
Gle, svaka čast... videl sam jednog baotiana kojeg bi čak i ja htel imat... Ima mi ga susjed već više od 8 godina. Piše mu TENK da se zove. Taj motor je za svaku pohvalu, nikad problema s njim...
Ali problem je u jednoj drugoj stvari. Ti kineski motori su PREjeftini da bi kvaliteta materijala i kvaliteta same izrade bili na nekoj razini isplativosti i zato se događa to da je jedna serija stvarno OK, a druga katastrofa u punom smislu te riječi!
Netko ko kupuje skuter 50ccm i nema 15000+ kn naravno da će kupit nešto u rangu 4-8 tisuća kuna u kojem se nalazi 95 posto kineskih marki na našem tržištu...
Netko ko se razumije radije će pokušat kupit dobar polovni dvotaktni motor za 6-8t kn i ista je vjerojatnost da će motor biti godinu dana ispravan, a često i više... A o performansama da i ne govorimo :dontknow:
SlowRider:
--- Citat: dhorvat2 - 22 Listopad, 2008, 15:41:51 ---Gle, svaka čast... videl sam jednog baotiana kojeg bi čak i ja htel imat... Ima mi ga susjed već više od 8 godina. Piše mu TENK da se zove. Taj motor je za svaku pohvalu, nikad problema s njim...
--- Kraj citata ---
Eto vidis primjer za tenk. Prije 2 god ga kupio jedan poznanik, i on sav sretan sto ima novi skuter. U pocetku nam je bilo smjesno sto se zove tenk, a izgleda kao obicni baotian i isao je dobro s obzirom na masinu. I on je bio zadovoljan sa tim skuterom jedva tjedan dana i poceli su problemi. Skuter je visio po servisima jer nije htio paliti, propisao mu je prednji lajtung i dalje ne znam ni ja sto je sve bilo, da bi nakon par mjeseci taj skuter izgledao kao stara kanta. Kad je skuzio kakvo smece vozi nije ga stedio i izdrzao je jedno ljeto i na kraju je skuter bio razvaljen da nije bio u voznom stanju.
Nakon toga je rijesio tenka i uzeo runnera koji je vec bio karamboliran i slozen u fusu, ali uvijek je palio i vozio bez problema. Na kraju je i njega unistio, bilo je i sudara i npr. voznje sa rizola na cestu.....
Budala ce razvaliti svasta, ali runner je ipak izdrzao 2 godine i nije bilo banalnih problema i kvarova. Postoje sanse i za runnera da ce imati ucestalih problema, ali je to puno puno manje.
Sjecam se primjera kada sam prijatelju ustimao baotiana i isao je ok, isao je uvijek preko 60 po satu i to zadovoljstvo je trajalo oko 3 tjedna da bi crkao CDI.
Iwo SR Tuono:
--- Citat: dhorvat2 - 22 Listopad, 2008, 15:41:51 ---Gle, svaka čast... videl sam jednog baotiana kojeg bi čak i ja htel imat... Ima mi ga susjed već više od 8 godina. Piše mu TENK da se zove. Taj motor je za svaku pohvalu, nikad problema s njim...
Ali problem je u jednoj drugoj stvari. Ti kineski motori su PREjeftini da bi kvaliteta materijala i kvaliteta same izrade bili na nekoj razini isplativosti i zato se događa to da je jedna serija stvarno OK, a druga katastrofa u punom smislu te riječi!
Netko ko kupuje skuter 50ccm i nema 15000+ kn naravno da će kupit nešto u rangu 4-8 tisuća kuna u kojem se nalazi 95 posto kineskih marki na našem tržištu...
Netko ko se razumije radije će pokušat kupit dobar polovni dvotaktni motor za 6-8t kn i ista je vjerojatnost da će motor biti godinu dana ispravan, a često i više... A o performansama da i ne govorimo :dontknow:
--- Kraj citata ---
Eto, ali to ljudi ne kuže, jebat mu mater, oni hoće 0km i svakakve piuzde materine i onda kad kupi kineza sa 0km, keeway i tome slično i sav ufuran stane sa mojim techom starim 6 godina i sa 18 000 km i ostane u dimu dalje mu ništa nije jasno, jer on ipak ima NOVI skuter, jebiga, ljudi se ne kuže. Tata kupi mi skuter? Može sine, evo ti 3500kn i kupi si. tu svaka priča prestaje.
SlowRider:
Da dodam jos nesto. Nedavno sam promjenio gas sajlu na silverstoneu (starija zena vozi skuter), i vodilica od sajle na rucki gasa je vec na pola pohabana i ima dosta "piljevine" od plastike, gas sajla je za 1cm duza iako je na svim mogucim mjestima nategnuta do kraja, ali stvar funkcionira iako ima dosta praznog hoda na gasu. Prije toga je njezin muz nesto pokusavao i vecina glava na vijcima je poglodana i neznam koliko ce se to jos puta moci sastaviti i rastaviti jer se nosaci plastika trose od vijaka (nemaju limice), drito u plastiku.
Crijeva od benzina i vakuma su nakon 3 mjeseca doslovno trula, na dodir se mrve i to je bio uzrok povremenog gasenja skutera. Kazaljka od goriva ne radi.
Iwo SR Tuono:
gle, ima likova kojima su kočnice propadale, gas se zna zablokirat, pukne blok motora...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju