Općenito > Generalno o skuterima

potrosnja....

(1/7) > >>

shegy:
ovako..prijatelj kupio prosli tj lunu 50 carper (ili caper) cetverotaktna... iskreno motor neide NIKAKO, katastrofalno je napravljen, vidi se da je fusano...platio ga je 5700kn (novi) i sad dolazi najzanimljiviji dio: natankao ga punog taj dan ( dobio je s njim jedva 2 deca goriva) mislim da mu je rezervar 5 litara...  i s tim punim rezervarom je napravio 78 km!!!!
znaci onak ugrubo taj skuter na 100km trosi 6,5 litara a NEIDE!!!

po toj logici moj auto koji ima 1950 kubika vise, 5 cilindara vise, 145 konja vise i tonu i nest vise,(da nenabrajam sta sve jos) trosi SAMO 6 litara vise....

zasto on toliko trosi, jel ga blokade guse??? cijelu noc se cudim tome!!

ChRiStIaN:
Blokade utjecu na potrosnju, da...al neznam jel bi 4t skuter tolko smio trosit bas i s blokadama! Najbolje da ga reklamira u servis!

shegy:
pazi treba mu 500m da navuce iber...jedva 50!! start nikakav!! uzas uzas,,, ja sam mu reko da mu je bilo milijun puta bolje da je dodao nekih 1500kn vise i kupio zipa!!

ChRiStIaN:
Gle...po mojim iskustvima nejde ta luna lose! Na servisu ce mu skinut blokede, stavit lakse rolice i motor ce puno bolje ic...ak nis drugo nek on sam promjeni rolice...al bolje ne dok se motor malo ne razradi!

2TDottore:
kaj vam je.pa nesmije 50cc 4T trosit tolko puno.Ajde da trosi 4-5litara sa blokadama ali 6,5 je stvarno previse. :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju