I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: 2TDottore - 23 Listopad, 2008, 12:53:28Citat: DvdAerox - 23 Listopad, 2008, 12:40:53imo je zx-a ali mu je relativno visoko vrtio za zx-a.... a skut je i odlicno iso....staaaaaaaaaaaaaaaari nrguglavnom preko 10.000 prosjecno....zasto svi onda trube da se motor sa zx-om nemoze zavrtit preko 10000. Tko trubi? Moze dokazano ,vrti se na krajnoj na oko 10.200 do max 10.500
Citat: DvdAerox - 23 Listopad, 2008, 12:40:53imo je zx-a ali mu je relativno visoko vrtio za zx-a.... a skut je i odlicno iso....staaaaaaaaaaaaaaaari nrguglavnom preko 10.000 prosjecno....zasto svi onda trube da se motor sa zx-om nemoze zavrtit preko 10000.
imo je zx-a ali mu je relativno visoko vrtio za zx-a.... a skut je i odlicno iso....staaaaaaaaaaaaaaaari nrguglavnom preko 10.000 prosjecno....
Di se radi Dyno test? Jel se on vrši na radilici ili na kotaču kod skutera? Na kotaču mi je malo blesavo radit graf. Možda jedino snaga/kmh.
Di se radi Dyno test? Jel se on vrši na radilici ili na kotaču kod skutera?
Citat: dhorvat2 - 23 Listopad, 2008, 15:09:15Di se radi Dyno test? Jel se on vrši na radilici ili na kotaču kod skutera?Nisam dobro postavio ovo prvo pitanje:Di mogu napravit taj test? Ko to radi?To sam htel prvo pitat... Po meni bi bilo najlogičnije da se stave najteže rolice (tipa 9-10 grama) i onda da se na kotaču mjeri! Al bi htel da se vidi i na kojim obrtajima je kakva snaga i i sto tak i za moment!
ček,ček......jel se može kod njih doći i izmjerit npr scoot?
kak se firma zove ili još bolje broj tel........baš me zanima.....bilo kakav info
ajd ak ti nije problem pitaj i obavezno neki broj uzmi da mogu nazvat ak imaju stol
Citat: hac - 23 Listopad, 2008, 17:34:41kak se firma zove ili još bolje broj tel........baš me zanima.....bilo kakav infoneznam nikakve informacije ali mogu sutra otic tamo ak stignem i pitat pa ti se javim na PM ak oces.Ali osim njih ima ti Grigić stol za mjerenje snage al neznam dal moze mjerit skuterima a osim toga je i dosta skup.mislim da kosta 500kn i treba se narucit.
Citat: 2TDottore - 23 Listopad, 2008, 17:40:02Citat: hac - 23 Listopad, 2008, 17:34:41kak se firma zove ili još bolje broj tel........baš me zanima.....bilo kakav infoneznam nikakve informacije ali mogu sutra otic tamo ak stignem i pitat pa ti se javim na PM ak oces.Ali osim njih ima ti Grigić stol za mjerenje snage al neznam dal moze mjerit skuterima a osim toga je i dosta skup.mislim da kosta 500kn i treba se narucit. Preskupo, to bi trebalo doći oko 200-250kn!
nego sta je ja sam narucio hpc i na njoj pise rhq