Tehnički kutak > Tuning skutera
Radilica-odabir
3alfa3:
--- Citat: SlowRider - 22 Listopad, 2008, 15:07:31 ---Isti ovaj filmic mogu snimiti i ja, rijec je o serijskoj radilici sa 13 000km otprilike
--- Kraj citata ---
Da, ali nju si dobio sa skuterom, a ne platio posebno (1400 kuna) i opet dobio sranje
Shokre (dok se bavio utrkama skutera) je u Italiji mikrometrom mjerio dosjede lagera na Malossi radilicama (ali onim najskupljim - za najjace kiteve) i na 3 radilice izmerio 3 razlicite mjere. Kupio je onu sa najdebljim dosjedom.
To je radio jer mu se ista stvar desila kao i meni
2TDottore:
--- Citat: 3alfa3 - 22 Listopad, 2008, 15:36:41 ---
--- Citat: SlowRider - 22 Listopad, 2008, 15:07:31 ---Isti ovaj filmic mogu snimiti i ja, rijec je o serijskoj radilici sa 13 000km otprilike
--- Kraj citata ---
Da, ali nju si dobio sa skuterom, a ne platio posebno (1400 kuna) i opet dobio sranje
Shokre (dok se bavio utrkama skutera) je u Italiji mikrometrom mjerio dosjede lagera na Malossi radilicama (ali onim najskupljim - za najjace kiteve) i na 3 radilice izmerio 3 razlicite mjere. Kupio je onu sa najdebljim dosjedom.
To je radio jer mu se ista stvar desila kao i meni
--- Kraj citata ---
mislim da se takve stvari dogadjeju na topovim i rmsovim radilicama jos cesce pa ih zato ja nebi ni kupio.kad bi iso na malo jaci midrace setup dao bi par 100kn i kupio bar malossijevu radilicu za 200eura ak vec nebi imao para za onu od 550eura. :icon_tongue:
3alfa3:
--- Citat: 2TDottore - 22 Listopad, 2008, 15:43:13 ---mislim da se takve stvari dogadjeju na topovim i rmsovim radilicama jos cesce
--- Kraj citata ---
U mom slucaju upravo suprotno.
Zao mi je samo zato sto malossi radilica ima stvarno kvalitetan lager i klipnjacu.
E da, naljepsa stvar:
niti Malossijevu proizvodi Malossi, niti TOP-ovu Top Performances
dhorvat:
--- Citat: vasso123 - 22 Listopad, 2008, 13:23:33 ---Ma bravo,pa napisao je da je radilica provrtila lezaj
--- Kraj citata ---
Sorry, nisam videl... Ne čitam pažljivo :jerk:
Tolko od onoga kaj sam ja reko... Da ne postoje dvije iste radilice...
Makar, prevelike su to razlike i ovo lagano postaje ništa drugo nego FUŠARENJE!
2TDottore:
--- Citat: 3alfa3 - 22 Listopad, 2008, 15:46:23 ---
--- Citat: 2TDottore - 22 Listopad, 2008, 15:43:13 ---mislim da se takve stvari dogadjeju na topovim i rmsovim radilicama jos cesce
--- Kraj citata ---
U mom slucaju upravo suprotno.
Zao mi je samo zato sto malossi radilica ima stvarno kvalitetan lager i klipnjacu.
E da, naljepsa stvar:
niti Malossijevu proizvodi Malossi, niti TOP-ovu Top Performances
--- Kraj citata ---
zato treba na serijsku radilicu stavit jebenu klipnjacu koja ima kvalitetan kavez za donji iglicasti i dobar gornji iglicasti i to ispadne optimalno i najjeftinije. :icon_thumright:
a ko proizvodi onda radilice.Nemoj samo rec Kina. :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju