Tehnički kutak > Tuning skutera

Radilica-odabir

<< < (10/24) > >>

ami trade:
tpr radilica je katastrofalne kvalitete jer sam na vlastite oči vidio dvije puknute radilice!

orginalna piaggio radilica je dosta dobre kvalitete ali nije ispunjena, zavisi šta od motora hoćeta.

bitni su kvalitetni ležajevi ali i način slaganja ležajeva i radilice u blokove, a to mnogi rade krivo i du več oštečuju radilicu!!!

DvdAerox:

--- Citat: 3alfa3 - 22 Listopad, 2008, 15:46:23 ---
--- Citat: 2TDottore - 22 Listopad, 2008, 15:43:13 ---mislim da se takve stvari dogadjeju na topovim i rmsovim radilicama jos cesce

--- Kraj citata ---

U mom slucaju upravo suprotno.
Zao mi je samo zato sto malossi radilica ima stvarno kvalitetan lager i klipnjacu.

E da, naljepsa stvar:
niti Malossijevu proizvodi Malossi, niti TOP-ovu Top Performances

--- Kraj citata ---

to nije nikakva novost, ustvari veliku vecinu proizvoda ne proizvodi onaj koj iste proizvode komercjalizira....

--- Citat: ami trade - 22 Listopad, 2008, 16:25:09 ---
bitni su kvalitetni ležajevi ali i način slaganja ležajeva i radilice u blokove, a to mnogi rade krivo i du več oštečuju radilicu!!!

--- Kraj citata ---

tu ide veliki potpis... skoro pa je i bolje imat dobrog majstora, nego dobar proizvod  :notworthy:

charnel:

--- Citat: ami trade - 22 Listopad, 2008, 16:25:09 ---tpr radilica je katastrofalne kvalitete jer sam na vlastite oči vidio dvije puknute radilice!

orginalna piaggio radilica je dosta dobre kvalitete ali nije ispunjena, zavisi šta od motora hoćeta.

--- Kraj citata ---

pa znam i ja dosta ljudi sta imaju i topovu (imam je i ja) i rms-ovu na base i midrace kitovima i sve super.

ovo sta si napisa , sve govori "bitni su kvalitetni ležajevi ali i način slaganja ležajeva i radilice u blokove, a to mnogi rade krivo i du več oštečuju radilicu!!!"

2TDottore:

--- Citat: ami trade - 22 Listopad, 2008, 16:25:09 ---tpr radilica je katastrofalne kvalitete jer sam na vlastite oči vidio dvije puknute radilice!

--- Kraj citata ---

i to se da rjesit.naprave se cepovi bez problema i imas punu serijsku radilicu.  :icon_thumright:

vasso123:
Bas me zanima kako bi to napravio bez problema

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju