Tehnički kutak > Garaža
Piaggio nrg mc3 by Fico
zvonkec92:
Fico, i tu bu ista prica ko sa kinezom, roxom i BBom... Prodaj to dalje za iste pare i kupi batinu
Corector:
Ma.dajte fico se zajebava.
Al ne gine mu setovacina karbosa.
dacerovs:
--- Citat: Corector - 16 Svibanj, 2019, 20:49:33 ---Ma.dajte fico se zajebava.
Al ne gine mu setovacina karbosa.
--- Kraj citata ---
Fici jos samo Purejet preostaje i mislim da ce tu bit ekstremno sretan, nema setovanja samo pali i vozi, naravno ako ga ti ucinis takvim.
Bazu ima, samo masinu treba nabavit.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Fićo98:
Ja samo čekam da mi da ponudu i da kaže dan kad mogu doć na prebacivanje mašine,on misli da se zaje*avam,a ja ozbiljan ...
Corector:
Mrale daj masinu i instalaciju od mc3 purejet da ti to slozimo u par sati i da se vozis, necu ti uzet nista, ne zajebavam se, postati ces slavan s purejetom jer ces doci na zelenu granu. Trebao sam preksutra swapnut onog runnera ali imam krizmu pa mora to i sebe ispostovat. Mogo bi u nedjelju mozda ako ne budem pijan. Jbg naviko se trosit karbos vrijeme na druge razne dogodovstine pa mi je peoblem i purejeta odradit, a kamoli isusosovog karbosa kojem nedam vise ni sekunde zivota, sve se svodi na dzabe si krecio.
PS pa realno, nitko ziv ti nebi diznu zamjenio osim susjeda s cekicem, a ja cu ti rado swapnut purejeta (swap covjece) to je poso koji u Nkemackoj naplatis hiljadu evra samo tako.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju