Tehnički kutak > Garaža
Piaggio nrg mc3 by Fico
zvonkec92:
S obzirom da u spuhu neki limovi se tumbaju dobro i ide, ispali super iz nule. Na pustanje gasa i dodavanje ponovo tokom voznje nece odma dic okretaje pa mislim da je centralni feder gecrk. Spuh je neko prije nasro s varom da je to kriminal teski, sve sam to obrusio a sa lončeta odrezo komad nosaca jer ga nisam mogo gledat tak grdog. Zavario lonac direkt za nosac jer nisa bas imo vremena za pripasivanje novog flaha da to bude na šeraf s maticom i da se nosac da skidat posebno jer je spuh i onako sav neki traljav pa bolje da ga zamjeni sa ZXom il necim drugim
Corector:
Mrale to ti je normalno da se setuje frgic u 10 navecer, vidio, radio :D
To mi je spuhce zanimljivo.
Fićo98:
Imam problem s nrg nakon čišćenja frgica,danas upalio skuterce i obrtaji skočili na 6 soma i tako radi hladan,ekipa Uzas.. poslje obrtaji pali na 4 soma i kad bi krenuo startao bi baš brutalno a kad bi pustio gas,stao i opet napucao gas motor bi baš počeo vući zrak i doslovno bi se čuo "BOOOO BOOOOO" ... poslje skinuo frgic provjerio bi jel sve okej i jedino skuzim ovo
Treba li tu doc možda kakvo crijevo,nešto ?... poslije probao po ulici motor i na punom gasu se guši,a ostatak gasa zna malo i troksat ... jel to sve sad povezano s centralnim federom?
Svaki odgovor dobro došao ..
dario007:
Jel ti zajebavas ili si stvarno ovo pitao?
Ak se ne zajebavas i stvarno si ovo pitao,onda me cudi kak neke stvari sam ne povezes,ako vec serafis i upustas se u to.
Mislim i ja neke stvari vidim i rastavim prvi put.Ali karb ko karb,sve je to jako slicno...
Inace to je prikljucak crijeva za ispust goriva iz casice.Sa boka ima jedan seraf kojeg otpustis i onda gorivo izlazi kroz tu pipicu van.Sad crijevo moze sluziti u vise svrha.Da ne usere blok pa se pusta direktno na pod,mozes u posudicu pa spremiti tih pola deci,a mozes i provjeriti razinu goriva u casici.Samo taj tvoj karb nema stelanje plovka,pa vjerovatno sluzi za jednu od prve dvije stavke.
A skuter ti se ne gusi radi centralnog federa,nego radi vise zraka u smjesi.Znaci imas negdje fals zrak.(pod uvjetom da nisi mijenjao stelajuce elemente)
Provjeri crijevo airboxa na spoju sa kutijom,prirubnicu ili poklopac klipica.Najcesci falsevi na Piaggiu
dacerovs:
Bas sam ga ja mislio to pitat. Ko da je potpuni pocetnik u setovanju skutera.
Nadam se da se sali.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju