Tehnički kutak > Garaža
Piaggio nrg mc3 by Fico
Corector:
Ima li taj auspuh selen?
Fićo98:
--- Citat: RunnerSukosan - 08 Svibanj, 2019, 17:45:31 ---Fico kupi si neki kompletan spuh i vozi ko covjek
--- Kraj citata ---
A vjerujem da bi bila to najbolja solucija,budem ovo još nekako skrpao i nek se vozi još
--- Citat: Corector - 08 Svibanj, 2019, 17:48:17 ---Ima li taj auspuh selen?
--- Kraj citata ---
Vjerovatno je nekad imao,sad ga nema
dario007:
Ako nema selena stalno ce pucati radi vibracija.
Imas kupiti selene na navojnim sipkicama.Kupis 2kom i nek ti netko malo preradi taj nosac i povari iz komada,a ne ovo kaj je 8 puta zapljuvano.
Naserafe se te navojne sipkice u blok i ti ces se onda preko novog nosaca nakacit na njih.
Fićo98:
E to je to,napravit će se
Fićo98:
Danas sam se navukao ispred garaže i krenuo ceprkat po svjetlima,dok sam doma i iskoristio slobodno vrijeme,par dana već ispitujem di,šta i kako ekipa ispričavam se što sam bio dosadan :) ..
Tu sam bio ispitivao kako skinuti plastike i kako skinuti far
Zatim skinuo far
Tu nisam nešto pretjerano slikao,uglavnom izvukao far van i rukom stisnuo samo one male njegove "leće".. zatim izvukao leće van i sredio da se sjaje, uzeo vrući fen zagrijao malo plastiku pazio da se plastika ne popiga i samo ubacio leće unutra,namjestio kak treba bit,pridrzao prstima i dobio sam ovo
Prvo sam pustio da se ohladi po ovom kišnom vremenu,pa poslje uzeo ljepilo i samo oprezno po rubovima zaljepio,sačekao malo i poslje sam probao stiskati leće da vidim hoće li ispast i drže se za oskara,vratio nazad spojio instalaciju i sad se čeka samo noć da se istestira kako svijetli
Naravno mislim led žarulje staviti još
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju