Tehnički kutak > Garaža

Piaggio nrg mc3 by Fico

<< < (8/22) > >>

Fićo98:
Danas se pošteno ispoštovao nrg ujutro dok sam išao na posao i sad popodne kad sam se vracao,bez problema nabire 100gps :D

Eh ja stvarno imam je*eni peh na skuteru u pm  :angry9: ..kod Soliduma sam prvo čuo zujanje kao kad bubu zatvoris folijom pa onda zuji.. prvo si mislim šta bi moglo biti jel se spuh odsarafio,jel negdje puko,možda je šupalj!? Nakon kojeg kilometra blizu cvjetnog čuo se zvuk baš kao da se auspuh odsarafio... tak i ovak nisam imao alat da sredim i nastavim dalje ..jbga malo pustio gas i vozio se na manjim obrtajima,došao do radničke pogledao u kontrolnu ploču i skuzim da se kazaljka od temp podigla za 1-2 crtice :D naravno temp varirala između 19-20° ... ništa dovezao se doma i odma bacam oko u situaciju i skuzim da je puko nosač od auspuha i da se baš odsarafio spuh ... taman mislio da nema sarafanja a kad očito me očekuje

Naravno probat ću sredit ako ide,ako ne nudi mi extra ili zxr

RunnerSukosan:
Nije on uopce zasarafljen

matija84m:
Kakav ti to nosac? Baci to u smece i nabavi si normalni nosac koji nije varen 15 puta.

Fićo98:

--- Citat: RunnerSukosan - 08 Svibanj, 2019, 16:28:13 ---Nije on uopce zasarafljen

--- Kraj citata ---
Ništa hvatam se gedore 10 i bacam se na posao

--- Citat: matija84m - 08 Svibanj, 2019, 16:36:41 ---Kakav ti to nosac? Baci to u smece i nabavi si normalni nosac koji nije varen 15 puta.

--- Kraj citata ---

Mislim da je nosač u sklopu s auspuhom

RunnerSukosan:
Fico kupi si neki kompletan spuh i vozi ko covjek

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju