Tehnički kutak > Garaža

Piaggio nrg mc3 by Fico

<< < (6/22) > >>

Corector:
Plavo zvono vise klizi, nekome prosjcenom skuterasu je to sasvim mebitno osim ako mu je dvoriste u podnozju...

dacerovs:

Imam polutku za tebe :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Corector:
Fico je pun ko brod, jedva cekam da pazari nesto i od mene :D

Fićo98:
Dobro ako je tako zvono nebitno što je plavo to je super,briga manje.. znači bitno je da ne trese na startu ? Meni je još i fora ova boja.. a oko linearne polutke to je nešto naglasio bivši vlasnik da je gore u to se ne kužim,kako ona reagira na motoru kad se vozim konstantno na istim obrtajima ili ?.. a oko federa rade čujemo se i sam znaš da već imam nešto za uzet kod tebe  :icon_thumright:

Mikro remen sam svakako mislio promjenit,onda sam 100% siguran da je novi gore,najrađe bi i iglicasti zamjenio da ne zariba

srunner221:
Da je linearna polutka gore nezz od koga si cuo ali od mene nisi sigurno..zatim zvono je plavo od kad je dosao, gore su bile zute male opruge sto mi nije imalo smisla pa sam ja stavio crne i bolje se ponasao s njima... sto ces manje prckat duze ces se vozit, imas za zamjenit zadnji amortizer, vilice i disk naprijed... ps aj neka ga bar netko vozi ja s njime nisam napravio ni 100km bzv je skupljo prasinu..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju