Ostalo > Razne offtopic teme :)
Zaustavili me bez vozacke!
Corector:
I ja cu ga kupit jer mi pola generacije radi u murji.
RunnerSukosan:
Odi tamo , nek ti tata kaze da si uzeo motor bez njegovog znanja , ti se ispricaj i reci da se nece ponoviti.. Dobit ces samo sudski ukor,nikakve novcane kazne i gluposti
zvonkec92:
hahaha jeste splasili klinca, nebu tu sad nikakvih astronomskih kazni za tebe. Frend bu vise naj#bo nego ti, ne sekiraj se nista svi smo to prosli, ili bar najhrabrija vecina pa ces i ti. Ubuduce pazi kuda se vozikas a ako imas 3000kn viska odi rade polozi AM i vozaj se do mile volje
trzx:
--- Citat: zvonkec92 - 01 Svibanj, 2019, 13:51:49 ---hahaha jeste splasili klinca, nebu tu sad nikakvih astronomskih kazni za tebe. Frend bu vise naj#bo nego ti, ne sekiraj se nista svi smo to prosli, ili bar najhrabrija vecina pa ces i ti. Ubuduce pazi kuda se vozikas a ako imas 3000kn viska odi rade polozi AM i vozaj se do mile volje
--- Kraj citata ---
Nadam se da ne bude ogromnih kazna. Plan mi je polozit sljedece godine. Hvala na utjesi. :)
trzx:
--- Citat: RunnerSukosan - 01 Svibanj, 2019, 13:42:51 ---Odi tamo , nek ti tata kaze da si uzeo motor bez njegovog znanja , ti se ispricaj i reci da se nece ponoviti.. Dobit ces samo sudski ukor,nikakve novcane kazne i gluposti
--- Kraj citata ---
Nadam se da ce biti tako bez nekakvih velikih kazni ili tako nesto.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju