Tehnički kutak > Tuning skutera

sp50 07 sport/midrace savjeti

<< < (12/26) > >>

Corector:

--- Citat: dario007 - 29 Travanj, 2019, 08:03:43 ---Corector,javi mi sta ti je tokar rekao kad doneses zupcanik vodene...Kaljen ti je vec i ako ne zna posao(a vecina ih je takva) onda ti ga ne bude mogao potokariti,tj nece imat sa cim.

--- Kraj citata ---

Znam da je vec kaljen, zupcanici moraju biti, ali ovog cu iz zajebancije odnesti na cementaciju ili nitriranje, moram vidjeti koja bi opcija bila bolja.

SpEra:
Ljudi reverse vs rekord?
Novi streetrace sa org radilicom ili due+ poslovni (još ima crte od honovanja iznutra...) sa radilicom i ležajevima? (malo skuplja je druga opcija, Al uspijelo bi se stisnut jer duje(due+) ide za male pare...

PchelaUbica:
Due+ naravno.  I izmes nekii jaci auspuh. Gianelli shot npr ili top nardo.. c16... r1200
Radilicu mos najeftiniju rms . Samo da je sportska. Ona za 70 eura. Pune polutke plasticne
Uljna pumpa van. Idizni za stelanje. I samo gass

Pupo:
Koji su to ležaji za 50€? Ruke 100€ za ubacivanje radilice?

SpEra:
Aaa nažalost nemogu nac nikakav auspuh jači za sad... Ovaj mi je u gradu, lako dostupan. Šta će baš ga gusit full ili malo? Polini set ležajevi + viton semerinzi. Motor force 80e reinforced radilica. I suste kvačila, dizne, rolice... Ruke ne plaćam... Sam ga slažem. Radim u servisu motora. Samo sam Nov u skuter tuning u pa pitam šta je jače. Na eng nema info puno. Ovdje ima puno različitih mišljenja po starim temama pa eto...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju