Tehnički kutak > Tuning skutera

sp50 07 sport/midrace savjeti

<< < (11/26) > >>

nrgmc2-tuning:
kada sredite vi to da to se vrti 15000 i da drži ja vam poklanjam istu radilicu novu zapakiranu a do tada sanjajte te okreaje kroz ubrzanje i da bude ta radilica držala te okretaje... Rijetko koja to moze izdrzati do 300-500eura a ove do 100eura su dobre za po kruh i mljeko.

RunnerSukosan:
Kod 70cc je opterecenje na klipnjacu puno vece nego na 50ccm..

Bellini mijesas kruske i jabuke, ti slazes skutere za trku , a tu se trazi setup za cestu.. Svaka cast na 15000rpm ali nije to za svakoga, a pogotovo ne za every day. Kad 15000rpm dode do CG onda cemo pricati ako cemo vec tako :icon_tongue: :icon_biggrin:

nrgmc2-tuning:
dečki spominju radilice ove koje drže do 15000-16000 ja sam im reko da su te radilice od 100evra dobre za kvart i drijevo bojler 68kubikof  :toothy12:

dario007:
Nije opce stvar u tome,nego onaj podatak o okretajima koji navode pod specifikaciju radilice je navedeno za koje okretaje je radilica balansirana,a ne da te okretaje moze izdrzati...

nrgmc2-tuning:

--- Citat: dario007 - 29 Travanj, 2019, 15:57:11 ---Nije opce stvar u tome,nego onaj podatak o okretajima koji navode pod specifikaciju radilice je navedeno za koje okretaje je radilica balansirana,a ne da te okretaje moze izdrzati...

--- Kraj citata ---
balansiirane su al ne denes  :toothy12: to sve kinez štemajzlom po šupama balansira  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju