Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner C46...veseli Jet

<< < (11/19) > >>

ZAJGAR:
Remen original, rolice Stage 6,  5.5 grama, vuče super, kazaljka prelazi 80 za 2 crte, po onoj gps aplikaciji je ovako s vjetrom u prsa, s tim da je prsten variomata još gore, nisam ga skidao, nek bude.... jedino me zanima kako rješiti odaziv na gas, ima mi kao malu rupu pri startu i onda sam potegne

Poslano sa mog SM-G955F koristeći Tapatalk

matija84m:
Skini prsten sa variomata da ti remen sjedne skoz na bolcnu.

ZAJGAR:
eto u pogonu vec tri dana...ostao mi blatobran od Runnera pa sam ga našarafio nek bude što više pristojan, Miki hvala za vizir, oprao sam ga nitrom i prešpricao crnim mat sprejom, nosač za kofer made in Bauhaus, jedino što moram još odraditi je kazaljka od goriva, ostala je skroz gore na punom rezervaru i ne pada, jel imao tko takav slučaj?

Poslano sa mog SM-G955F koristeći Tapatalk

zvonkec92:
Ljepi je nrg, a jel nije bilo veceg kofera za kupiti  :laughing6: Kak ti se ponasa skuter sa tim koferom kad ga natovaris?

Corector:
Imao sam ja slican od Nexusa 500 original na Flyu50, ne stvara probleme dok je prazan, ali ako pretjeras s utovarom, recimo utrpas kompletna shopping kolica, onda ti skakuce zadnji kraj, i osjeti se ta masa prilikom skretanja, izvija cijeli skuter tako da treba biti oprezan.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju